14 Αυγ 2014

Απανωτές συλλήψεις σε Άρτα και Φιλιππιάδα

- Τρεις νέοι άνθρωποι συνελήφθησαν σε μία ημέρα για χρέη προς το Δημόσιο
- Στους Μπομπολοψυχάρηδες χαρίζονται 400 εκατομμύρια...

   Μπαράζ συλλήψεων χθες, Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014, σε Άρτα και Φιλιππιάδα.
   Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, στην Άρτα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας ένας 35χρονος, για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 209.401,39 ευρώ.
   Την ίδια ώρα, λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, στην Φιλιππιάδα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας και της Ομάδας Προληπτικής Αστυνόμευσης Πρέβεζας συνέλαβαν δύο άνδρες, 25 και 27 ετών, επειδή χρωστούσαν στο Δημόσιο 367.172,86 ευρώ.
   Πριν λίγες ημέρες, με μια φωτογραφική τροπολογία-σκάνδαλο, σε άσχετο νομοσχέδιο που αφορούσε ογκολογικό νοσοκομείο, που ψήφισαν οι βουλευτές του β' θερινού τμήματος (μήπως και οι "δικοί μας";), άνοιξε ο δρόμος για να χαριστούν χρέη 400 εκατομμυρίων ευρώ των μεγαλοεκδοτών. 
   Είναι η ίδια τροπολογία, που προβλέπει μαζικές απολύσεις, συγχωνεύσεις Μπομπολοψυχάρηδων, καταργήσεις θέσεων εργασίας, που προκάλεσε την 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων στα ΜΜΕ.
   Για 24 ώρες δεν υπήρχαν καθόλου δελτία ειδήσεων, καθόλου ενημερωτικές εκπομπές, προκάλεσε τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης κι όμως, ούτε κιχ από τα ΜΜΕ. Καμιά κουβέντα, κανένα σχόλιο, κανενός είδους αναφορά, έστω ως είδηση. Ούτε από τα ΝΕΑ, ούτε από το Έθνος, ούτε από το MEGA, ούτε από το ΣΚΑΪ, ούτε από τον ΑΝΤ1, ούτε από το STAR, ούτε φυσικά από το έκτρωμα της ΝΕΡΙΤ.
   Έλεγαν ότι "μεταβάλλεται το πρόγραμμα λόγω της 24ωρης απεργίας δημοσιογράφων και τεχνικών", αλλά για τον λόγο, τσιμουδιά.
   Τι είπαμε πως σημαίνει το "Ε" στο ΜΜΕ; 
   Ήταν τόσο προκλητική η αποσιώπηση και το κουκούλωμα ενός τόσο κολοσσιαίου σκανδάλου, που ο ΣΥΡΙΖΑ προσέφυγε διαμαρτυρόμενος στο ΕΣΡ...
   Αν ρωτάτε την γνώμη μου, χαμένος κόπος. Αυτοί αντιμετωπίζονται μόνο με έναν τρόπο: Με το να βάλεις τέλος στην παρανομία τόσων χρόνων; Πώς; Μα, είναι απλό:
- Έχετε άδεια; Ωραία, όλα καλά. Λειτουργείστε με τον τρόπο που ορίζουν οι κανόνες, η ελευθεροτυπία, η δεοντολογία
- Δεν έχετε; Αποκτήστε νόμιμη άδεια, όπως προβλέπεται, για να εκπέμπετε νομίμως ή κλείστε, τόσο απλά...

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί οι άνθρωποι που συνελήφθησαν για χρέη προς το δημόσιο έχω την εντύπωση και θέλω να πιστεύω οτι κάποτε δεν χρωστούσαν τίποτα και πλήρωναν με το παραπάνω. Αυτοί που τους έφεραν σε αυτό το σημείο, που ξέρουμε όλοι ποιοι ειναι, ας τους φερθουν τώρα όπως στους μεγαλοεκδότες και όχι με χειροπέδες -τα παλιοκαθαρματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.