1 Αυγ 2014

Με λένε Νταβίντ και σήμερα... σκότωσα 13 παιδιά!!!

Εβραίος και Ναζί γίνεται; Γίνεται και παραγίνεται...

   Ο David Οvadia είναι σκοπευτής του ισραηλινού στρατού και πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί ψυχίατρο, καθώς το μίσος του για τους Παλαιστίνιους τον έχει οδηγήσει σε παράκρουση. Αψευδής μάρτυρας η τελευταία απάνθρωπη ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Με ιδιαίτερα κυνικό ύφος ανακοίνωσε το... κατόρθωμά του να σκοτώσει 13 παιδάκια στην Λωρίδα της Γάζας.
   Εμφανίζεται σε μια φωτογραφία, ξαπλωμένος μπροστά από το όπλο του και από κάτω έχει γράψει: «Σήμερα σκότωσα 13 παιδιά και εσείς είστε οι επόμενοι γ...οι μουσουλμάνοι, πηγαίνετε στο διάβολο σκύλες».
   Όπως ήταν επόμενο, η ανάρτηση προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο. Ανώνυμες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι μετά από αυτό, οι «Ανώνυμοι» χάκαραν τον λογαριασμό του στο Instagram και τον έσβησαν, ενώ μπήκαν και στα... άδυτα της Μοσάντ.
   Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Sabah, το όπλο του Ισραηλινού, ένα Barret 0.50 ιντσών, δίνεται μόνο σε επίλεκτα μέλη του IDF, του Στρατού του Ισραήλ. Όπως σχολιάζει ο αρθρογράφος, αν και είναι απίθανο το συγκεκριμένο όπλο να χρησιμοποιήθηκε κατά τις εχθροπραξίες στη Γάζα, θεωρείται βέβαιο πως ο στρατιώτης φωτογραφίζεται μαζί του για να εκφοβίσει τους Παλαιστινίους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.