7 Μαΐ 2014

Βασίλης Γιολδάσης: Η νέα περιφερειακή αρχή θα στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά ενώσεις και ομάδες παραγωγών

Περιοδεία σε Βλαχέρνα - Γραμμενίτσα - Φωτό

   Την Τρίτη 6/5 ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας Βασίλης Γιολδάσης με υπ. περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» της Όλγας Γεροβασίλη περιόδευσαν στην Βλαχέρνα και στην Γραμμενίτσα.
   Επισκέφθηκαν καταστήματα και καφενεία, συναντήθηκαν με κατοίκους και μίλησαν μαζί τους.
   Σε κεντρικό καφενείο της Γραμμενίτσας ο υπ. αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξε απόψεις με τους συγκεντρωμένους συμπολίτες μας, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται, σχετικά με το υψηλό κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές παραγωγού και ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής», σχετικά με τον πρωτογενή τομέα.
   Ο Βασίλης Γιολδάσης τόνισε την αναγκαιότητα να ενδυναμωθεί η κοινωνική οικονομία, μέσω ενώσεων και ομάδων παραγωγών και επεσήμανε ότι η έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη τέτοιων δομών θα αποτελέσει βασική προτεραιότητα της νέας περιφερειακής αρχής στην Ήπειρο.
   Για να γίνει επιτέλους η Ήπειρος τόπος ανάπτυξης και αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους κατοίκους της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.