7 Μαΐ 2014

Εξόρμηση της ΑΡΠΗ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε Πολύδροσο, Ανέζα και Καλογερικό

Με επικεφαλής το Νίκο Ζήκο υπ. περιφερειάρχη και Νίκο Καραβασίλη υπ. αντιπεριφερειάρχη Άρτας

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
   Την Τρίτη 06/05/2014 κλιμάκια της Αριστερής Παρέμβασης στην Ήπειρο με επικεφαλής το Νίκο Ζήκο υποψήφιο περιφερειάρχη και Νίκο Καραβασίλη υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη νομού Άρτας περιόδευσαν τα χωριά Πολύδροσο, Ανέζα και Καλογερικό.
   Ανέπτυξαν στους κατοίκους των περιοχών τις θέσεις της παράταξης ζητώντας συγχρόνως ενίσχυση αυτής στις επερχόμενες εκλογές. Ζήτησαν από τους κατοίκους να καταψηφίσουν τις παρατάξεις Καχριμάνη –Ζάψα που επενδύουν στο ψέμα και να μαυρίσουν το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.
   Να στηριχθεί το ευρωψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να ενισχυθούν στις εκλογές Αριστερά και Αγωνιστές που βρέθηκαν αδιαπραγμάτευτα στη πρώτη γραμμή του αγώνα, στις απεργίες, στις πλατείες, στην αλληλεγγύη, στην αντιφασιστική και αντιρατσιστική πάλη. Αγωνιστές που παλεύουν σήμερα για την ανατροπή της επίθεσης κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ και της κυβέρνησης, για ένα πραγματικό άλλο, αντικαπιταλιστικό και αντιιμπεριαλιστικό δρόμο στην ελληνική κοινωνία, που παλεύουν για μια Αριστερά ανεξάρτητη από το σύστημα επαναστατική και μετωπική. Για μια κοινωνία εργατικής χειραφέτησης, δημιουργίας και ανθρωπιάς.
   Οι εξορμήσεις κλιμακίων της Αριστερής Παρέμβασης και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνεχίζονται καθημερινά τόσο στον ορεινό όγκο του νομού μας όσο και στα χωριά της πεδιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.