5 Μαΐ 2014

Το Μουσικό Σχολείο συνεχίζει να βγάζει την Άρτα... ασπροπρόσωπη!!!

- Οι φωνές των παιδιών μας ακούγονται σε όλη την Ευρώπη
- Our voices across  Europe

   Οι Αρτινοί έχουν πολλούς λόγους να είναι υπερήφανοι για το Μουσικό Σχολείο της Άρτας.
   Όλοι μας -και όχι μόνο οι γονείς των μαθητών- καμαρώνουμε τις προσπάθειές τους, τους καρπούς πολιτισμού, τις διακρίσεις των παιδιών.
   Και όλοι μας προβληματιζόμαστε για το αύριο, καθώς πολλές λειτουργικές εκκρεμότητες -παρά τις υποσχέσεις και τα παχιά λόγια- παραμένουν άλυτες και απειλούν το μέλλον του...
   Οι καθηγητές και τα παιδιά, όμως, συνεχίζουν απτόητα και, παρά τις αντιξοότητες, διαπρέπουν και διδάσκουν πως όπου υπάρχει θέληση, γνώση και αγάπη για αυτό που κάνεις, τότε τίποτε δεν μπορεί να σε σταματήσει.
   Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:
7η Συνάντηση προγράμματος Comenius,''Our voices across Europe'' 
 04-09/05/2014, Μουσικό Σχολείο Άρτας.
   Φωνές εφηβικές, από 7 σχολεία διαφορετικών χωρών, που για δυο χρόνια ταξιδεύουν στην Ευρώπη, μεταφέροντας αισιοδοξία, ανεμελιά, μελωδίες και ελπίδα για τη νέα γενιά, που χαράζει έναν κόσμο αγνό, χωρίς διακρίσεις, μακριά από πολέμους και φυλετικές διαφορές, βασισμένο στον αλληλοσεβασμό και τη συνεργασία, στη θεμελίωση της ανθρωπιστικής παιδείας και την καλλιέργεια της τέχνης, θα πλημμυρίσουν τη βδομάδα από 4 μέχρι 09 Μαΐου την πόλη μας.
   Δυο χρόνια τώρα ταξιδέψαμε στις άλλες χώρες, μπήκαμε σε άλλα σχολεία, γνωρίσαμε άλλους μαθητές και άλλους εκπαιδευτικούς, συνεργαστήκαμε και δημιουργήσαμε όμορφα πράγματα και τώρα ήρθε η ώρα σε όλους αυτούς τους φίλους μας να ανοίξουμε το δικό μας σχολείο και τα δικά μας σπίτια, να τους φιλοξενήσουμε στην πόλη μας και να τους ξεναγήσουμε στον τόπο μας.
   Τους περιμένουμε με μεγάλη χαρά και τους υποδεχόμαστε στο σχολείο μας τη Δευτέρα το πρωί, στις 09.00, με μια ζεστή τελετή υποδοχής, ενώ το ίδιο βράδυ, στις 08.30, τους τιμούμε με συναυλία Ελλήνων συνθετών του 20ου αιώνα, στον προαύλιο χώρο της Παρηγορήτισσας.
   Παράλληλα ετοιμάζουμε κοινή συναυλία και την Τετάρτη 07-05-2014, "οι φωνές της Ευρώπης" θα αντηχήσουν μελωδικά στο θέατρο του Κάστρου της πόλης μας, που θα γίνει ο σταθμός που θα κλείσει τυπικά τον κύκλο της συνεργασίας μας.
   Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, μικρούς και μεγάλους, να χαρούμε τα μουσικά μας ταξίδια.

Η Διευθύντρια
Ανθούλα Ζιώρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.