7 Μαΐ 2014

Ο Γιάννης Μηλιός σε Άρτα και Θεσπρωτία

Τα πρώτα μέτρα της Κυβέρνησης της Αριστεράς για την απασχόληση και τη μικρή-μεσαία επιχείρηση

   Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός θα βρίσκεται την Πέμπτη 8/5 στην Άρτα.
   Ο κ. Μηλιός, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στις 11:00, στην αίθουσα του ξενοδοχείου "Κρόνος", με την συμμετοχή της υπ. Περιφερειάρχη Ηπείρου, βουλευτή Άρτας Όλγας Γεροβασίλη και της υπ. Δημάρχου Αρταίων, Λίτσας Κιτσαντά με θέμα:
"Τα πρώτα μέτρα της Κυβέρνησης της Αριστεράς για την απασχόληση και τη μικρή-μεσαία επιχείρηση" 
   Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου, θα ακολουθήσει, στον ίδιο χώρο, συνάντηση-ανοιχτή συζήτηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και πολίτες της περιοχής.
   Το απόγευμα της Πέμπτης 8/5, ο κ. Μηλιός και η κ. Γεροβασίλη θα μεταβούν στην Ηγουμενίτσα, όπου στις 19:00 θα συναντηθούν, στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της ευρύτερης περιοχής για να συζητήσουν τα άμεσα βήματα για την παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση.
   Ακολούθως, ο υπ. ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην Πέρδικα σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση για το μήνυμα των επερχόμενων εκλογών και το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

3 σχόλια:

  1. Πολιτική ρουκέτα εκτόξευεσε ο Μανώλης Γλέζος με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία”. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς που στη μάχη των φετινών ευρωεκλογών έχει τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖ Α για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να υπάρξει βιώσιμη κυβέρνηση. Ο Μανώλης Γλέζος βέβαια θέτει ως απαραίτητο όρο για να συμβεί κάτι τέτοιο, να “μετανιώσουν” οι ηγεσίες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για τα Μνημόνια που υπέγραψαν και εφάρμοσαν στην Ελλάδα μετά το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν πλάκα όλοι όσοι λειτουργούν την μονταζιέρα γιατί είναι απρόσεκτοι, πολλοί απρόσεκτοι. Το ίδιο κι όσοι την κάνουν copy-paste.
    Θα σου πω τι εννοώ, να σπάσεις κι εσύ πλάκα:
    Ξεκινάει η μονταζιέρα κι εσύ αντιγράφεις: "που έχει τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου, κλπ, κλπ". Παιδάκια, δεν έχετε ακόμη πάρει πρέφα ότι οι ευρωεκλογές είναι με σταυρό κι όχι με λίστα;
    Κάνουν που κάνουν την βρωμοδουλειά που τους βάζουν, δεν μπορούν τουλάχιστον να την κάνουν σωστά, μπας και το χάψει κανένας.
    Γατάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χέλι ο Γρηγόρης ..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.