26 Μαρ 2014

Μούγκα στην συγκυβερνητική στρούγκα για την πρωτοσέλιδη αποκάλυψη

- Κρύβονται οι σαξεστορίτες
- Σύσσωμη η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα

   Τη Δευτέρα 24 Μάρτη 2014, η Εφημερίδα των Συντακτών κυκλοφόρησε με ένα αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο για την ύπαρξη κρυφής συμφωνίας μεταξύ Σαμαρά-Βενιζέλου και Τρόικας, σχετικά με τα εργασιακά. Είχε μάλιστα έγγραφο στα αγγλικά, που περιέγραφε κυριολεκτικά έναν Μεσαίωνα που ετοιμάζεται στις πλάτες μας...
   Αμέσως, ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα υπέβαλε στον υπουργό Εργασίας Βρούτση το παρακάτω:
ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 
Προς τον κ. Υπουργό : – Εργασίας, Κοινωνικής Ασφαλίσης και Πρόνοιας - Οικονομικών
Θέμα: Το Μνημόνιο του 2014
   Σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση κρύβει επιμέλως το πακέτο νέων επαχθών μνημονιακών ρυθμίσεων στα εργασιακά κατόπιν σχετικής συμφωνίας με την Τρόικα, ενώ συνεχίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι με το πρωτογενές πλεόνασμα σε βάρος του ελληνικού λαού και ενόψει των εκλογών του Μαΐου.
   Το συγκεκριμένο δημοσίευμα παρουσιάζει το χρονοδιάγραμμα και το περιεχόμενο ρυθμίσεων, οι οποίες αποτελούν ταφόπλακα στα δικαιώματα των εργαζομένων και στραγγαλίζουν την αξιοπρέπεια των πολιτών.
   Επειδή από την αποκάλυψη του εγγράφου στα αγγλικά προκύπτει ότι η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου κειμένου, το οποίο έχει συντακτεί κατά το πρότυπο των δύο προηγούμενων Μνημονίων αιτούμαστε την κατάθεση του συνόλου της νέας συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με την Τρόικα (Μνημόνιο 2014).
Αθήνα, 24 Μαρτίου 2014
Οι Αιτούντες Βουλευτές 
Αλέξης Τσίπρας 
και ολόκληρη η Κ.Ο.
   Μέχρι στιγμής, κανένας από την συγκυβέρνηση, δεν βρήκε να πει οτιδήποτε. Ούτε καν τα συνήθη παπαγαλάκια δεν κελάηδησαν, έστω για να υποβαθμίσουν το θέμα, παρά το γεγονός ότι και σήμερα η Εφ.Συν. κυκλοφόρησε ξανά με το ίδιο πρωτοσέλιδο
   Οι σαξεστορίτες κρύβονται...
   Επικρατεί μούγκα στην συγκυβερνητική στρούγκα και αυτό, μόνο σε άσχημες σκέψεις μπορεί να μας βάλει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.