31 Μαρ 2014

Η Όλγα Γεροβασίλη στο πλευρό των Φοροτεχνικών της Ηπείρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

- Η δική της συμπαράσταση δεν περιορίζεται σε επικοινωνιακούς λεονταρισμούς, αλλά καταγράφεται έμπρακτα
- Ψήφισε ΟΧΙ στα μέτρα που ευνοούν τους λίγους και εκλεκτούς, ΝΑΙ στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της κοινωνίας μας

   Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε, την Κυριακή 30/03/2014, στο πλευρό των Φοροτεχνικών της Ηπείρου, στη Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.
   Η υποψήφια Περιφερειάρχης συζήτησε με τους Φοροτεχνικούς, που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ και στην διαμαρτυρία των φορέων κατά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου και δήλωσε ότι η δική της συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα των ελεύθερων επαγγελματιών δεν περιορίζεται σε επικοινωνιακούς λεονταρισμούς, αλλά καταγράφεται έμπρακτα.
   Έτσι, λίγο αργότερα, κατά την ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ΟΧΙ στα μέτρα που ευνοούν τους λίγους και εκλεκτούς, ΝΑΙ στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της κοινωνίας μας. 



2 σχόλια:

  1. ελα ρε τωρα ..ντροπη ...με τους αλλους νομους δεν εβγαλε φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EKEI PHGE O MPEZAS POY EINAI KAI THS DOYLEIAS ME TON TSOYMANH POY EINAI KONTOXORANOS KAI TOYS DIKOYS SAS STYLIO KAI GKOKA.
      AKSIA GYNAIKA H OLGA. FORAEI TA PANTELONIA KALYTERA APO ANTRAS

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.