13 Μαρ 2014

Ανατριχιάζουν τα σημειώματα αυτοκτονίας συνανθρώπων μας - 5 μέσα σε 5 μέρες...

Γαμώ το success story σας

   «Με τα 600 ευρώ που έχω πάνω μου να πληρώσεις το ΤΕΒΕ. Το ενοίκιο το πλήρωσα χθες. Κόρη μου, συγνώμη, δεν άντεχα άλλο την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαΐ με αίμα. Να σπουδάσεις την κόρη μας και να μην την αφήσεις ποτέ μόνη. Το σπίτι στο χωριό να μείνει στην κόρη μας».
   Στην τσέπη της βρήκαν 600 ευρώ και ένα σημείωμα στον άντρα και στην κόρη της. Είχε μόλις πηδήξει από ύψος 10 μέτρων στο κενό από τα τείχη του Ηρακλείου, σήμερα στις 7 το πρωί...
   Η απελπισμένη γυναίκα, που διατηρεί καφενείο στην Κρήτη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.
   Δεν ήταν όμως το ίδιο τυχερή μια κοπέλα 34χρονών απ' την γειτονιά του Αγίου Νικολάου στο Ίλιον που έδωσε τέλος στη ζωή της τη περασμένη Δευτέρα το βράδυ. Το ιδιόχειρο σημείωμα που είχε αφήσει "πίσω" της σόκαρε όσους το διάβασαν. Η άτυχη γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της λόγω χρεών ενώ στο σημείωμα, μεταξύ άλλων, έδινε κι όλους τους αριθμούς των λογαριασμών και των καρτών της, για να πληρωθούν.
   Και ο θλιβερός κατάλογος συνεχίζεται. Σήμερα, λίγο πριν το μεσημέρι, ξανά στο Ηράκλειο, λίγες ώρες μετά την πρωινή βουτιά στο κενό της 54χρονης, ένας 65χρονος Ηρακλειώτης διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ σε κωματώδη κατάσταση, καθώς αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.
   Και επειδή, καθώς φαίνεται,η Κρήτη κατέχει τα θλιβερά πρωτεία, στις 8 Μάρτη, αυτοπυροβολήθηκε γνωστός 64χρονος επιχειρηματίας και αθλητικός παράγοντας στο Ηράκλειο, λόγω χρεών, αφήνοντας σημείωμα που ζητούσε ό,τι απομείνει μετά την εκποίηση της περιουσίας του να περιέλθει στην κόρη του.
   Και σα να μην έφτανε αυτό, μία ημέρα αργότερα, στις 9 Μάρτη, ένα νέο τραγικό περιστατικό ήρθε να συνταράξει και πάλι την κοινωνία της Κρήτης.
   Μέσα σε 24 ώρες, ένας ακόμα άνθρωπος, αυτή τη φορά στη Χερσόνησο Ηρακλείου, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Ήταν ένας 56χρονος επιχειρηματία που πήρε μια καραμπίνα στα χέρια του και αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του. Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, που ήταν αυτή που τον βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος.
   Ξέρετε πόσα τέτοια υπάρχουν κάθε εβδομάδα; Και πόσες απόπειρες που κουκουλώνονται, κυρίως από συγγενείς, για κοινωνικούς λόγους; Και το ανησυχητικότερο; Αρχίζω και το συνηθίζω....
   Γι αυτό γράφω και δεν το "μασκαρεύω" με w και @, για να είμαι political correct, comme il faut και "στρογγυλεμένος": Δεν είναι γ@μw, είναι:

ΓΑΜΩ ΤΟ SUCCESS STORY ΣΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.