13 Μαρ 2014

Σύλληψη φαμίλιας στην Άρτα για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης

Πατέρας, μητέρα και γιος είχαν βεβαρημένο παρελθόν...

   Χθες, Τετάρτη 12 Μάρτη, το απόγευμα άντρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, συνέλαβαν σε σπίτι στην Άρτα τρεις άντρες (72, 42, 35 ετών) και μία γυναίκα 61 ετών. Στο σπίτι μένουν ο 72χρονος πατέρας, η 61χρονη μητέρα και ο 42χρονος γιος. Ο τέταρτος βρισκόταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της εφόδου.

  
   Οι αστυνομικοί, με την βοήθεια αστυνομικού σκύλου βρήκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού (στο εσωτερικό, στην αποθήκη, σε κρύπτη στον μαντρότοιχο) τα παρακάτω (αντιγράφω από το αστυνομικό δελτίο):
• τέσσερις (4) συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους (272,98) γραμμαρίων
• (20,5) χάπια απαγορευμένης φαρμακευτικής ουσίας
• δύο ζυγαριές ακριβείας
• το χρηματικό ποσό των (8.414) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών
• μία σιδερογροθιά
• τρεις τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης
• δύο φορητοί ασύρματοι
• τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα
• πλήθος κοσμημάτων, τα οποία αποτελούν προϊόντα κλοπών
   Είναι χαρακτηριστικό ότι, και οι τρεις ένοικοι του σπιτιού, είχαν απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, ακριβώς για τα ίδια αδικήματα.
   Ο τέταρτος συλληφθείς, ο 35χρονος άντρας, βρισκόταν στο σπίτι την ώρα που μπήκαν οι αστυνομικοί και βρέθηκαν πάνω 0.66 γρ. ηρωίνης.
   Οι συλληφθέντες κατηγορούνται "για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, παράνομης οπλοκατοχής και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος." και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω...

    Σε άσχετη -με το προηγούμενο περιστατικό- περίπτωση, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ συνέλαβαν, χθες το βράδυ στην Άρτα, έναν 30χρονο που είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια κάθειρξη για αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Μπούζα Αιτωλικού το 2006.
    Τελικά, ο 30χρονος φυγόποινος συνελήφθη χθες και στην κατοχή του βρέθηκαν 6 ναρκωτικά χάπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.