31 Ιαν 2014

Τα δύο video του φασισμού στην Ελλάδα του 2014

Πώς το λένε; Προστασίας του Πολίτη;

   Το πρώτο video είναι από τη χθεσινή, Πέμπτη 30/1 διαμαρτυρία φοιτητών και μελών της φοιτητικής παράταξης Αριστερή Ενότητα (ΑΡΕΝ) και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ έξω από το πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Οι συγκεντρωμένοι απλώς κρατούσαν ένα πανό και φώναζαν συνθήματα για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι.
   Αυτή την συγκέντρωση η κυβέρνηση την ονόμασε "ακρότητα" και έστειλε την ομάδα ΔΕΛΤΑ (χωρίς διακριτικά) να επιτεθεί σε ειρηνικούς διαδηλωτές, σε φωτορεπόρτερς, σε βουλευτή, σε δήμαρχο, ακόμη και σε καταστηματάρχες και περαστικούς που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για την απρόκλητη επίθεση που γινόταν.
   Χωρίς καμιά υπερβολή, όπως θα δείτε, εκεί που απλά στέκονταν με ένα πανό, ξαφνικά, δέχθηκαν "τρομακτική" επίθεση χωρίς κανένα λόγο, κατά την οποία χτυπήθηκαν όχι μόνο οι φοιτητές, αλλά και δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, καθώς και άνθρωποι που έσπευσαν να τους σώσουν.
   Ήταν τέτοιος ο ζήλος που από τους 50-60 συγκεντρωμένους, οι 47 προσήχθησαν!!! Για το τι έγινε στην ΓΑΔΑ, διαβάστε εδώ.
   Δείτε το 1ο video:



   Το 2ο video είναι από τις 25/1, όπου βλέπουμε μια άλλη "κινητοποίηση", που όσο να 'ναι, δεν την λες... ειρηνική!!!
   Περίπου 60 Χρυσαυγίτες εμφανίστηκαν στο Κερατσίνι, καταστρέφοντας ό,τι υπήρχε στον χώρο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, τραμπουκίζοντας περαστικούς, σκίζοντας πανό του συλλόγου δασκάλων, απειλώντας θεούς και δαίμονες, γράφοντας αισχρότητες, ορμώντας με ξύλα και τούβλα στο στέκι "Ρεσάλτο", σπάζοντας τζάμια από διπλανό σπίτι, πετροβολώντας ακόμη και παιδιά...



   Σε αυτή την περίπτωση δεν είδαμε την ίδια "ετοιμότητα" των αρχών. Για την ακρίβεια, όπως ακούσαμε στα δελτία ειδήσεων, υπήρξε "διακριτική παρουσία" της αστυνομίας. Όσο για προσαγωγές ή συλλήψεις; Καμιά φυσικά. Ίσως, επειδή οι κυβερνώντες δεν ένοιωσαν ποτέ απειλούμενοι από τη Χρυσή Αυγή, που είναι τόσο αντισυστημική, όσο είμαι εγώ... Σαμαρικός!!!
   Τα δυο video τα βάζω για να κρίνετε μόνοι σας, με τα ίδια σας τα μάτια, τι συμβαίνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.