31 Ιαν 2014

Γιακουμάτος: “Δεν ήξερα τι ψήφιζα. Είμαι γιατρός ανάθεμά με, όχι νομικός”

Γλάστρες της Μέρκελ

   "Άγνοια δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος για το φορολογικό νομοσχέδιο που ψήφισε και με βάση το οποίο οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο η σύζυγος και ο αδερφός του, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA.
   "Τύφλα στα μάτια μου. Αυτόν τον νόμο, επειδή είμαι γιατρός ανάθεμα με, δεν είμαι νομικός, δεν τον είχα πάρει χαμπάρι", είπε προκλητικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αποκάλυψε πως θα οργανώσει εκστρατεία εναντίον του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, καθώς θυμήθηκε ότι... προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών"
   Αυτά, λοιπόν, διάβασα και απορώ για ποιον λόγο ξαφνιάζεται ο αρθρογράφος. Μια χαρά τα λέει ο Γιακουμάτος. Γιατί να το πάρει χαμπάρι; Είχε καμιά σημασία; Αφού, θα το... ψήφαγε, ο κόσμος να χαλούσε. Τι διαφορετικό είπε δηλαδή από τον ομόσταυλό του, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που ψήφισε χωρίς να διαβάσει το Μνημόνιο;
   Αφού το ξέρουν ότι είναι γλάστρες, διακοσμητικά μανεκέν στη βιτρίνα του Μερκελισμού. Ό,τι και να τους δώσουν, θα το ψηφίσουν.
   Οτιδήποτε; Μμμμ, μάλλον όχι, το παίρνω πίσω. Αυτό ισχύει για όλους εμάς, για τους υπόλοιπους. Όταν όμως θίγονται γυναίκες κι αδέλφια, τότε οργανώνουν... εκστρατείες!!!
   
  

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΡΑΣΙΜΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΄. ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ (ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ Μ....Σ) ΚΑΘΗΣΕΙΣ ,ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.