6 Ιαν 2014

Νίκη στο Αρτινό ντέρμπι για τον Πύρρο Αρταίων

Αισθητή η παρουσία της... οικογένειας στην κερκίδα!!!

   Το απόγευμα του Σαββάτου προσκλήθηκα από την αδερφή μου να πάω στο Κλειστό Γυμναστήριο για να παρακολουθήσω τον ανηψιό μου Παναγιώτη να παίζει μπάσκετ στο τοπικό ντέρμπι Πύρρου Αρταίων-ΑΕ Δόξα/Πύρρου Άρτας.
   Όμως, η μεσημβρινή παρουσία μου στην Χάρτα τράβηξε -ως συνήθως- ως αργά το απόγευμα κι έτσι, όσα θα διαβάσετε παρακάτω είναι αναδημοσίευση από το sportsarta.
   Δανείστηκα και δύο φωτογραφίες από τον φίλο Γιάννη και νάτην η ανάρτηση:
   Η παιδική ομάδα του Πύρρου Αρταίων επικράτησε με 48-33 της ΑΕ Δόξα/Πύρρου Άρτας σε αγώνα για τον β΄ όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος, ο οποίος έγινε το Σάββατο στο ΔΑΚ Άρτας.
   Τα δεκάλεπτα: 15-13, 21-18 (ημχ.), 33-26, 48-33
   ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ (Κωσταπαππάς Γ.): Κωσταπαππάς Κ. 8 (2), Αγγέλης 2, Κώστας 6, Ευθυμίου 4, Κούρτης 2, Λάμπρου 10, Γεωργογιάννης 4, Σκαμαντζούρας 4, Τσακούμης 6, Δήμος 2.
   ΑΕ ΔΟΞΑ/ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ (Τζαχρήστας Σ.): Λιαροκάπης 2, Φερεντίνος, Καραβασιλείου 2, Μπούγιας, Ξυλογιάννης 2, Μπισκανάκης 2, Καραδήμας 6 (2), Σολάκης 8 (1), Βάσσος 1, Τσακαλώτος, Κώστας, Κοτσαρίνης 10.


Οικογενειακή... κερκίδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.