8 Ιαν 2014

Μετέτρεψαν σε θάλαμο αερίων το ΕΠΑΛ Άρτας

Χρησιμοποίησαν το επικίνδυνο απολυμαντικό κρεολίνη

   Η "φάρσα" με την χρήση κρεολίνης σε ΕΠΑΛ δεν είναι πρωτόγνωρη. Ειδικά στην γειτονική μας Αμφιλοχία χρησιμοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2012, αλλά και πριν ένα μήνα, τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.
   Σήμερα το πρωί, πρώτη σχολική ημέρα μετά τις διακοπές των εορτών, κάποιοι έριξαν κρεολίνη στο ΕΠΑΛ Άρτας, με αποτέλεσμα το σχολείο να "αδειάσει" κακήν-κακώς, καθώς η συγκεκριμένη ουσία μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και την ζωή όποιου έρθει σε επαφή μαζί της.
   Για όσους αναρωτηθούν για το τι είναι η κρεολίνη, να σας πω ότι είναι αντισηπτική ουσία που χρησιμοποιούνταν παλιότερα ως απολυμαντικό σε χοιροστάσια, βουστάσια κλπ, με χαρακτηριστική οσμή και μεγάλη επικινδυνότητα.
   Γι' αυτό, μόλις καθηγητές και μαθητές αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, το σχολείο εκκενώθηκε και μετά από επικοινωνία με το υπουργείο αποφασίστηκε το ΕΠΑΛ Άρτας να παραμείνει κλειστό για δύο ημέρες, σήμερα και αύριο, για να καθαριστεί.
   Δεν ξέρω αν αυτός ή αυτοί που το έκαναν, θέλησαν να παρατείνουν τις διακοπές τους ή αν ζήλεψαν τα "κατορθώματα" των μαθητών της Αμφιλοχίας. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα μπορούσε αυτή η ανάρτηση να είχε τιτλο "Τραγωδία σε σχολείο της Άρτας" κι αυτό δεν νοίζω ότι είναι καθόλου αστείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.