17 Ιαν 2014

Δώρο-βόμβα στον Αντώνη Σαμαρά!!!

Χρόνια πολλά Αντωνάκη

   Και τώρα νέο μνημόνιο!!! Αυτό ζητά η τρόικα με το e-mail που έστειλε στο Υπουργείο Οικονομικών με το οποίο ενημερώνει ότι το χρηματοδοτικό κενό για το 2014 – 2015 είναι 14 δις ευρώ.
   Ούτε το Μαξίμου, ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας περίμεναν τέτοιο άδειασμα από την τρόικα.
   Το μήνυμα της τρόικας εστάλη λίγες μέρες πριν έρθει στην Αθήνα και ουσιαστικά βάζει στην ατζέντα των συζητήσεων με την ελληνική κυβέρνηση το ζήτημα της σύνταξης και υπογραφής νέου μνημονίου.
   Εσείς τι λέτε; Τι θα κάνει το ΣαμαροΒενιζελότσουρμο; Ποια είναι η απάντηση που θα δώσουν; Για σκεφτείτε το λίγο. Μήπως θα αρχίσουν πάλι τα "εμείς δεν θέλουμε, αλλά για το καλό της χώρας κλπ;". Τι άλλο θα μπορούσαν να πουν στα αφεντικά τους; Τι διαφορετικό θα μπορούσαν να κάνουν οι Στουρνάρηδες, οι Βρούτσηδες, οι Αδώνιδες και οι Κυριάκοι;
   Γι' αυτό σας λέω, το μόνο θετικό που μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτούς είναι να τα μαζέψουν και να εξαφανιστούν. Κι αφού δεν έχουν την σπονδυλική στήλη, ας φύγουν... έρποντας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.