14 Ιαν 2014

Σοκαρισμένη η Άρτα με το τροχαίο ατύχημα στο Γλυκόριζο

Τραυματίες η οδηγός, γνωστή παιδίατρος της Άρτας και οι 4 ανήλικοι επιβάτες

   To δυστύχημα συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι, στον δρόμο Άρτας-Περάνθης, όταν για άγνωστο λόγο το Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε η 48χρονη παιδίατρος ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε σε τοίχο. Λίγο πριν είχε βρέξει και πιθανόν το δυστύχημα να οφείλεται στην ολισθηρότητα του δρόμου.
   Στο αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν ο 16χρονος γιος της γιατρού και 3 συνομήλικοι φίλοι του. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν όλοι οι επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Άρτας.
   Το γεγονός ότι η Άρτα είναι μια μικρή κοινωνία και η οδηγός πολύ γνωστή σε όλους, συν το ότι στο δυστύχημα εμπλέκονται παιδιά, αναστάτωσε όσους άκουσαν την είδηση και σύντομα άρχισαν να κυκλοφορούν ανεπιβεβαίωτες φήμες.
   Κυκλοφορούν συγκεχυμένες και αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες για την σοβαρότητα της κατάστασής τους και έτσι έχω ακούσει από το ότι υπάρχει νεκρός, μέχρι ότι έχουν όλοι ξεφύγει τον κίνδυνο...
   Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση λοιπόν, καλό θα ήταν να μην αναπαράγονται ειδήσεις που δεν είναι επιβεβαιωμένες.
   Και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά για όλους...

   UPDATE: Σύμφωνα με το EpirusPost, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Άρτας νοσηλεύεται το ένα από τα τέσσερα παιδιά σε κρίσιμη κατάσταση, όπως επίσης και η παιδίατρος, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη κατάσταση.
   Ο γιος της, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, λόγω έλλειψης κλινών στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ τα άλλα δύο παιδιά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στην Χειρουργική Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.