6 Ιαν 2014

Συγκλονισμένα τα Γιάννενα από τον αναπάντεχο θάνατο του Χαράλαμπου Μπάτση...

Έσβησε την ώρα της εφημερίας...

   Ο καθηγητής της Ιατρικής Χαράλαμπος Μπάτσης, έφυγε από τη ζωή, ξαφνικά κι ενώ εφημέρευε στην Κλινική του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Την ώρα που βρίσκονταν στο καθήκον, έπαθε ανακοπή και παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους συναδέλφους του γιατρούς, δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.
   Ο Χαράλαμπος Μπάτσης, ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας, που συνέδεσε το όνομά του με την θεραπεία του καρκίνου του μαστού.
   Στις εθνικές εκλογές του 2004 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ το 2010 είχε εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Βαγγέλη Αργύρη και κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
πηγή

   Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ 
   Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του Αντιπροέδρου του, καθηγητή Ιατρικής
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΠΑΤΣΗ 
συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση και αφού άκουσε τον Πρόεδρο, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα, το ήθος, την πολύχρονη προσφορά του στην Ιατρική και στους ασθενείς, καθώς και την ευδόκιμη θητεία του ως Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο κόσμησε με την παρουσία του στα τρία χρόνια που διετέλεσε μέλος του,
Αποφάσισε ομόφωνα 
1. Να παραστούν σύσσωμα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου στην νεκρώσιμη ακολουθία.
2. Αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα σε κοινωφελή ιδρύματα
3. Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του
4. Την ημέρα της κηδείας να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας.
5. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Ημερήσιο Τύπο της Ηπείρου.

   H Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
   "Φτωχότερη από σήμερα η κοινωνική και πολιτική ζωή της Ηπείρου μετά τον ξαφνικό χαμό του χειρούργου Χαράλαμπου Μπάτση, ως νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων εκφράζουμε την οδύνη μας και τα συλληπτήρια μας στην οικογένεια του αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά. Άνθρωποι σαν τον Χαράλαμπο Μπάτση θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας."

   Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης έβγαλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:
   "Η Ήπειρος, η Ιατρική Επιστήμη, το Πανεπιστήμιο, η Αυτοδιοίκηση έχασε σήμερα ένα από τα πλέον άξια στελέχη της. Η ζωή του Χαράλαμπου Μπάτση, ήταν συνυφασμένη με την προσφορά και την αλληλεγγύη. Η θητεία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, έδωσε δείγματα ήθους, ταπεινοφροσύνης, ευθυκρισίας. Ήταν ειλικρινής και στήριζε στην πράξη όσα ενώνουν τους πολίτες και αγωνιζόταν για να δοθούν λύσεις σε προβλήματά τους. Δυστυχώς για όλους μας, έφυγε νωρίς. Εμείς θα τον θυμόμαστε και θα αποτελεί σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.