3 Ιαν 2014

Ένας νεκρός σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αγρινίου με Ι.Χ.

Φωτογραφίες από τη σύγκρουση στο Περιθώρι

   Το χάρο με τα μάτια τους είδαν ο οδηγός και οι επιβάτες του λεωφορείου με αριθμό 52, του ΚΤΕΛ Αγρινίου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Αγρίνιο, όταν στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο Περιθώρι, Ι.Χ. που οδηγούσε ένας 54χρονος έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε μετωπικά με το λεωφορείο.
  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr, ο 54χρονος που διέμενε στην Γλυφάδα, κατευθύνοντας προς την Αττική και όπως ανέφεραν οι έντρομοι επιβάτες του λεωφορείου είδαν ξαφνικά το Ι.Χ. να φεύγει από τα δεξιά και να ακολουθεί σφοδρή σύγκρουση. Η τύχη αλλά και η μεγάλη εμπειρία του οδηγού του λεωφορείου απέτρεψαν τα χειρότερα και οι επιβάτες είναι όλοι σώοι και καλά στην υγεία τους.
   Ο οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν σοβαρά τραυματισμένη τη γυναίκα του οδηγού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και Πυροσβεστικά οχήματα για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.
   Για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί έρευνα η Τροχαία, ενώ η σορός του άτυχου 54χρονου έχει μεταφερθεί στο Ρίο για νεκροψία-νεκροτομή.

troxaio-mesologgi-7
troxaio-mesologgi-5
troxaio-mesologgi-9
troxaio-mesologgi-61
0toxaio perithori

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.