11 Ιαν 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη στην... Τουρκία(!!!) ο, "ευρισκόμενος στις Η.Π.Α.", πρώην πρόεδρος του Τ.Τ. Άγγελος Φιλιππίδης

Αυτός δεν έλεγε πως είναι στας Αμερικάς και θα επιστρέψει οσονούπω;

   Επί τόσες ημέρες ακούω τον Φιλιππίδη και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της έντρομης και αιφνιδιασμένης συγκυβέρνησης ότι ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο Άγγελος Φιλιππίδης βρίσκεται στις ΗΠΑ, ότι δεν διαφεύγει στο εξωτερικό, αλλά ζει και εργάζεται εκεί και μόλις τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες (να ταΐσει τον σκύλο, να ποτίσει τα φυτά) θα επιστρέψει για να "λάμψει η αθωότητά" του...
   Ο "ειλικρινής αθώος" συνελήφθη όμως σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 11 π.μ., στην... Κωνσταντινούπολη, καθώς το ένταλμα σύλληψης μετράπηκε σε διεθνές που εκδόθηκε από την Ιντερπόλ και εκτελέστηκε από τις Τουρκικές Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες,ο εντοπισμός του έγινε μέσω του κινητού του τηλεφώνου.
   Το ερώτημα που προκύπτει είναι το πώς βρέθηκε στην Τουρκία (άραγε η πτήση ΗΠΑ-ΑΘΗΝΑ έγινε μέσω Τουρκίας ή μήπως πήγε να συλλέξει δύο ωά Τουρκίας;).
   Πάντως, στις πρώτες δηλώσεις του, αμέσως μετά την σύλληψη του, ο Φιλιππίδης δήλωσε στον Real Fm, ότι... ουδέποτε ο ίδιος δήλωσε πως βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες (πρέπει να φωνάξω τεχνικό για την τηλεόραση, έχει πρόβλημα ο ήχος. Την Παρασκευή στην "Κοινωνία ώρα Mega" δήλωνε ότι βρίσκεται στις Η.Π.Α.) και σκόπευε να επιστρέψει την προσεχή Δευτέρα (όπως λέμε, τ' αϊ πού**** ανήμερα)...

1 σχόλιο:

  1. καιρός ήταν. Αφού ήταν πράσινος (ΠΑΟ) έπρεπε να συληφθεί .Μένουβν εξω οι κίτρινοι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.