12 Δεκ 2013

Συλλαλητήριο στην Άρτα για τις διαθεσιμότητες στο Νοσοκομείο

- Οι εργαζόμενοι ενημερώνουν και καλούν τον αρτινό λαό
- Πέμπτη 12 Δεκέμβρη στις 7 μμ στην πλατεία Κιλκίς
- Στο πλευρό των εργαζομένων ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας


Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας 
για τις διαθεσιμότητες-απολύσεις προσωπικού στο Νοσοκομείο Άρτας
   Έφτασε και στο Νοσοκομείο Άρτας το έγγραφο της ονομαστικής καταγραφής των υπαλλήλων που υπηρετούν σε θέσεις ΔΕ Οδηγών Ασθενοφόρων και ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, ενώ αναμένεται να εκδοθεί άμεσα Υπουργική Απόφαση για την κατάργηση των συγκεκριμένων κλάδων και τη διαθεσιμότητα-απόλυση των εργαζόμενων σε αυτούς.
   Οι 6 οδηγοί του Νοσοκομείου Άρτας, που ενημερώθηκαν ήδη προφορικά, είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν και άλλοι κλάδοι, υπηρεσίες και τμήματα του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας που θα μπουν στο σφαγείο της συγκυβέρνησης, ώσπου να μην απομείνει τίποτα από το δημόσιο σύστημα υγείας.
   Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από έναν Υπουργό Υγείας, που δε διστάζει ωμά και κυνικά να δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ότι οι ιδιωτικές δομές υγείας αποτελούν το όραμά του. Σε αυτές τις πολιτικές, η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα μας βρει για μία ακόμη φορά απέναντί της.
   Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άρτας και καλούμε κάθε Αρτινό πολίτη να σταθεί αλληλέγγυος στις δίκαιες κινητοποιήσεις τους, για την υπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν υγείας, όπου όλοι, χωρίς περιορισμούς, θα έχουν πρόσβαση.
   Για τον ΣΥΡΙΖΑ η υγεία αποτελεί δημόσιο αγαθό και κοινωνικό δικαίωμα. Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα αποκαταστήσει το έγκλημα που διαπράττεται σήμερα και θα ξαναδώσει στους πολίτες το δικαίωμα για αξιοπρέπεια στη ζωή, στην υγεία, στην ασθένεια.

6 σχόλια:

  1. ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΡΟΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ,ΑΝ ΕΧΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.Η ΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΕΡΓΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Φ.Π Ψ.ΚΑΛΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΟΛΓΑ ΑΚΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα επιτέλους χρυσόστομε, πες τα με τ' όνομά τους, το ότι υπήρχαν οδηγοί στα ασθενοφόρα μας χάλασαν και πάμε κατά διαόλου. Για να σου αναπτερώσω τις ελπίδες, σε πληροφορώ ότι από στιγμή σε στιγμή βγαίνουν οι Μπουμπούκειες αποφάσεις και για τους τεχνικούς, τους φύλακες και τις καθαρίστριες.
      Επιτέλους θα υπάρξουν θέσεις και για τις άνεργες κοπέλες σου. Δεν τις μεγαλωσες να γίνουν Κούνεβες, αλλά τα 400 ευρώ είναι καλύτερα από το τίποτα, έτσι δεν σου λένε;

      Διαγραφή
  2. ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ?ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ,ΕΞΤΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΝΑΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΕΣΤΟΙ.ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΝΔΚΡΑΤΕΣ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα επιτέλους χρυσόστομε, πες τα με τ' όνομά τους, το ότι υπήρχαν οδηγοί στα ασθενοφόρα μάς χάλασαν και πάμε κατά διαόλου. Για να σου αναπτερώσω τις ελπίδες, σε πληροφορώ ότι από στιγμή σε στιγμή βγαίνουν οι Μπουμπούκειες αποφάσεις και για τους τεχνικούς, τους φύλακες και τις καθαρίστριες.
      Επιτέλους θα υπάρξουν θέσεις και για τις άνεργες κοπέλες σου. Δεν τις μεγαλωσες να γίνουν Κούνεβες, αλλά τα 400 ευρώ είναι καλύτερα από το τίποτα, έτσι δεν σου λένε;

      Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΛΥΠΑΜΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩ ,ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ.Η ΓΝΗΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ.ΥΓ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΔΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.Υ.Γ2 ΡΩΤΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΩ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΠΑΓΙΑΖΩ?ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ,ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΒΕΣΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΕ ΤΟ1/4 ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, με λλένε Γρηγόρη Τατσιόπουλο και είναι ξεκάθαρο ποιος είμαι και ποιον θεωρώ υπεύθυνο για την κατάσταση που ζούμε. Τώρα ειναι σειρά σου να βγεις μπροστά. Όλα τα άλλα είναι παρόλες και μάλιστα, σύμφωνα με όσα μου λένε οι διπλανοί μου, ψιλοπερίεργα. Ποιος σου φταίει που δεν ανάβεις καλοριφέςρ;, Ποιος σου φταίει που οι κόρες σου είναι άνεργες; Ονομάτισέ τους να τους μάθουμε κι εμείς.. Ξαναλέω, με λένε Τατσιόπουλο, εσένα;

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.