2 Δεκ 2013

Με επιτυχίες ξεκίνησε το τμήμα κολύμβησης του Α.Ο. ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ

- Ασημένιο μετάλλιο και επιδόσεις που εξασφαλίζουν συμμετοχή στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
- Αυτό που προέχει για όλους τους κολυμβητές του συλλόγου είναι να παραμείνει ανοικτό το κολυμβητήριο όλο το χρόνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Με επιτυχία ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 το τμήμα κολύμβησης του Α.Ο. ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ, συμμετέχοντας στο 2nd VODAFONΕ SWIMΜING CUP IOANNINA 2013 που διοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου 2013.
   Στους παραπάνω αγώνες συμμετείχαν 26 σωματεία με 500 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 20 αθλητές αγωνιστικού & προαγωνιστικού τμήματος και κέρδισε 1 ασημένιο μετάλλιο (Βάσσος Νεκτάριος στα 50μ ύπτιο Παίδες).
   Οι κολυμβητές Βάσσος Νεκτάριος στα 50μ πεταλούδα και 50μ ύπτιο, Κατσιγιάννη Κωνσταντίνα στα 50μ ελεύθερο, Ψυλλιάς Αλέξανδρος στα 50μ ελεύθερο και Χλέτσης Άγγελος στα 100μ πεταλούδα εξασφάλισαν με τις επιδόσεις τους στα παραπάνω αγωνίσματα τη συμμετοχή τους στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Φεβρουαρίου στη Θεσ/νίκη.
   Αρκετοί κολυμβητές του αγωνιστικού μας τμήματος έφθασαν πολύ κοντά στους απαιτούμενους χρόνους ορίων, οι οποίοι, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας κ. Καραμουσαντά θα μπορέσουν με συστηματική προπόνηση σε επόμενους αγώνες να εξασφαλίσουν τα όρια συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα. Αυτό που προέχει για όλους τους κολυμβητές του συλλόγου είναι να παραμείνει ανοικτό το κολυμβητήριο όλο το χρόνο.
   Συγχαρητήρια στους κολυμβητές μας για τη συμμετοχή και τις επιδόσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.