22 Νοε 2013

Εγκαινιάζεται σήμερα ο ανισόπεδος κόμβος στην Κυράτσα

- Δίνεται ξανά στην κυκλοφορία η παράκαμψη από Σελλάδες μέχρι πρώην στρατόπεδο Φιλιππιάδας
- Αναβάλλεται η ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ

   Σήμερα στις 11 η ώρα ήταν προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Άρτας, με την παρουσία του Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη.
   Όμως, η έλευση στην Άρτα του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου για τα εγκαίνια του ανισόπεδου κόμβου στην Κυράτσα ανέτρεψε το πρόγραμμα κι έτσι η εκδήλωση αναβάλλεται για την επόμενη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.
   Σήμερα λοιπόν το μεσημέρι, στις 11:30 θα γίνει η επίσημη τελετή των εγκαινίων, με τον Γενικό Γραμματέα να κόβει την κορδέλα και με την παρουσία του Περιφερειάρχη και θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία η παράκαμψη από Σελλάδες μέχρι πρώην στρατόπεδο Φιλιππιάδας.
   Οι οδηγοί πρέπει να συνεχίσουν να οδηγούν με αυξημένη προσοχή στην περιοχή του κόμβου, διότι τα έργα που ολοκληρώθηκαν αφορούν τον ανισόπεδο κόμβο και τις εισόδους-εξόδους. Στην περιοχή του κόμβου συνεχίζονται τα έργα στην ισόπεδη οδό Άρτας - Τρικάλων, που υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το τέλος του χρόνου.
   Τα εγκαίνια όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς, αμέσως μετά, ο Γενικός και ο Περιφερειάρχης αναχωρούν για την Πρέβεζα, όπου θα εγκαινιάσουν τον δρόμο Καρτέρι - Πάργα.
   Άντε, να δούμε πότε θα πάνε επιτέλους οι συμβάσεις στη Βουλή για κύρωση, μπας και ξεκινήσει κάποτε και η Ιόνια οδός και προλάβουμε να την δούμε να εγκαινιάζεται...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.