19 Αυγ 2013

Έδειρε νεαρό με νοητική υστέρηση. Το έγκλημά του; Πήρε έναν κεφτέ!!!

Συνέβη σε κεντρικό μεζεδοπωλείο της Άρτας

   Το περιστατικό που θα σας διηγηθώ συνέβηκε προχθές, το Σάββατο 17 Αυγούστου, γύρω στις 1 μετά τα μεσάνυχτα. Τα τραπέζια έξω από το μαγαζί ήταν γεμάτα κόσμο, όταν ξαφνικά, ένας 20χρονος που περνούσε άπλωσε το χέρι του και πήρε από ένα πιάτο έναν... κεφτέ!!!
   Ο 20χρονος είναι γνωστός στους Αρτινούς, πάσχει από ελαφρά νοητική υστέρηση και εκείνη τη στιγμή έμοιαζε σα να είχε πιεί. Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν η ενέργειά του ήταν αποτέλεσμα της κατάστασής του ή απλά πείνας.
   Το βέβαιο είναι ότι αμέσως μετά από το "έγκλημα" του νεαρού, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κινήθηκε εναντίον του και τον πήρε "καροτσάκι" παράμερα, προσπαθώντας να τον απομακρύνει από το μαγαζί και υπήρξε ένα αλληλοσπρώξιμο...
   Εκείνη τη στιγμή, σηκώθηκε από το διπλανό τραπέζι ένας εμφανώς γυμνασμένος "μάγκας" και έριξε 5-6 δυνατές γροθιές στον νεαρό, ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει σε τέτοια επίθεση...
   Δεν θα σχολιάσω τον "μάγκα", που ξανάκατσε στο τραπέζι του ικανοποιημένος για το κατόρθωμά του.
   Θα μιλήσω όμως για την αντίδραση του κόσμου, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους ήταν νέοι άνθρωποι. Δεν κοίταξαν τη δουλειά τους, δεν συνέχισαν το ποτάκι τους, αλλά ξεσηκώθηκαν, έβαλαν τις φωνές και πολλοί μάλιστα πήραν τηλέφωνο την αστυνομία.
   Κι όταν μετά από λίγο έφτασαν οι αστυνομικοί και έπιασαν τον "ενοχλητικό" νεαρό, τότε έγινε πανζουρλισμός και υπήρξε έντονη αναταραχή. Οι θαμώνες έπαιρναν το μέρος του νεαρού που έκανε το "έγκλημα" να πάρει τον κεφτέ και απαιτούσαν από τους αστυνομικούς να πιάσουν τον "μάγκα", πράγμα που τελικά έγινε.
   Δεν γνωρίζω την έκβαση της υπόθεσης, αν δηλαδή υπήρξε κάποια επίσημη καταγγελία και ούτε με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι ακόμη και στα δύσκολα χρόνια, όταν κάποιοι θέλουν να οικοδομήσουν κοινωνίες ζούγκλας, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παίρνουν το μέρος των αδυνάτων και υπερασπίζονται την ανθρωπιά από τους "μάγκες"...  

26 σχόλια:

  1. πειτε-εστω εμμεσωs-και κανενα ονομα να μην του ξανααφησουμε ουτε ενα-απο τα λιγα εστω-ευρω μαs...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα! Καταλάβαμε. Ευχαριστώ ;)
      Ελπίζω να μην ξαναπατήσει κανένας στο μαγαζί του!!!

      Και μετά λένε ότι φταίει η οικονομική κρίση που κλείνουνε μαγαζιά στην Άρτα! ΦΤΑΙΝΕ και τα μυαλά μερικών! Είναι άξιοι της μοίρας τους αυτοί που συμπεριφέρονται κατά αυτό τον τρόπο.

      Διαγραφή
  2. Ta onomata apo to magazi k ton "maga" na eipwthoun. Oxi pali koukoulwmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα ονόματα είναι κομμάτι δύσκολο γιατί το κατάστημα έχει ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ .Για την σαλμονέλα και τις αναπηρίες που 'άφησε σε νεαρά άτομα δεν διάβασα κάποιο σχόλιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ιδιοκτητης εγνεφε στον μαγκακο να ριξει και αλλο ξυλο στο καθυστερημενο και μετα γελουσαν τα ζωα.

    Οταν ηρθε η ασφαλεια τσακωσε μονο τον νεαρο, ο κοσμος εξαγριωθηκε και δεν αφηναν τον ασφαλιτη να φυγει αν δεν επιανε και τον μαγκακο που εν τω μεταξυ πηγε να την κανει με ελαφρα απο την πισω πλευρα προς θεατρακι αλλα τον εμποδισε ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paidia peite onomata... na ma8eutei stin foititiki koinotita na s pw egw pou 8a valei to magazi t...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οκ καταλαβαμε.....
    η σαλμονελα απο ...παλια ειναι το <>!
    αν και πηγαινα πολυ σπανια ΔΕΝ θα με ξαναδει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπεεε και τα προβατάκια θα ξαναγεμίσουν το μαγαζί του τσαμπουκά και της σαλμονέλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επισης θελω να σας ενημερωσω κ.Τατσοπουλε,επειδη ειστε γνωστος και εγκυρος δημοσιογραφος στο ευρυ κοινο οτι το σχολιο σας σχετικα με το γεγονος αλλα και οι απαντησεις σας και σχολιασμος ως ανωνυμος ελπιζω να ηταν στο σωστο αντιτιμο της εκδουλευσης που παρειχατε στο δικο σας προστατη και να σας εξασφαλισε τα προς το ζην και να αισθανεστε υπερηφανος για τον ηθικο και σωστο τροπο εξασκησης της δημοσιογραφιας. με εκτιμηση Τζουβαρας Στελιος,γιατι απλα εγω εχω και ονομα και επιθετο!σας παρακαλω για τη δημοσιευση του εαν εχετε και εσεις ονομα και επιθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Το δημοσιεύω με κάθε επιφύλαξη, γιατί ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι ονομάζεται κάπως, αλλά όταν αυτό δεν επιβεβαιώνεται, μπορώ να φανταστώ οτιδήποτε...
      Όσο για το κείμενο, να ξαναβάλω τα ερωτηματικά που έβαλα στην αρχή, μιας και τα λεγόμενα με ξεπερνούν...
      ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  11. Για όποιους νομίζουν ότι είμαι δημοσιογράφος και ότι ασκώ καλά ή κακά, ηθικά ή ανήθικα τη δημοσιογραφία, έχω να πω ότι μάλλον νομίζετε ότι είμαι κάποιος άλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εαν δεν ειστε εσεις κ. Τατσοπουλε,τοτε ποιος γραφει την ειδηση και τα σχολια;;για να μην αναγκαστω να τον βρω μεσω εισαγγελεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η είδηση είναι γραμμένη από εμένα, είναι ΑΛΗΘΙΝΗ, είναι ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ και υπάρχουν ΜΑΡΤΥΡΕΣ με ονοματεπώνυμα. Όσο για τα σχόλια προέρχονται από διάφορους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι ανώνυμοι. Για παράδειγμα, δύο σχόλια είναι δικά σας. Όπως εσείς πατάτε το Enter, το ίδιο μπορούν να κάνουν και άλλοι.
      Όμως ποιος είστε; Στην ανάρτηση δεν έβαλα το όνομα του μαγαζιού, ούτε του ιδιοκτήτη, επειδή μπλογκάρω και δεν ρουφιανεύω.
      Εάν πάντως θέλετε να κάνετε κάτι "μέσω εισαγγελέως", χρησιμοποιείστε παρακαλώ το κανονικό μου όνομα και μην το αλλοιώνετε.

      Διαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η μαγκια του καθε ανθρωπου κρινεται μεσα στις πλατειες και προσωπικα εμενα,εδω και τριαντα χρονια!η πολη μας εχει χορτασει απο οψιμους κριτες και τζαμπα μαγκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ Κ ΓΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΟΥΓΙΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ Κ ΑΥΤΟ..ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΚΟΟΛ...ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ????(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ)ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ???(ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΣ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ-ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΒΡΕΞΕ)ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ????ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταπατούν το χώρο τους; Ωραίο ανέκδοτο για το συγκεκριμένο μαγαζί που ο χώρος του διαστέλλεται και συστέλλεται κατά το δοκούν!

      Διαγραφή
  17. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΛΕΒΕΙ,Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΑΛΛ0Ν ΕΧΕΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι επικίνδυνες σωματικές βλάβες είναι σοβαρό αδίκημα, η Ατιμωρησία του όμως για την πόλη της Άρτας είναι δεδομένη από όπου και αν προέρχεται.
      Αν είστε μάγκες επαγγελματίες γεμίστε και εσείς ένα νοσοκομείο με έκτακτα περιστατικά.

      Διαγραφή
    2. Εισαι ωραιος! Πολυ ωραιος! Μια χαρα τους απαντησες. Το παιζουν ταχα μου και επαγγελματιες οι............

      Διαγραφή
  18. σιγά ρε μεγάλε που είναι κλέφτης αυτός που αρπάζει αποφάγια και αυτομάτως βρίσκονται οι κάθε είδους αυτόκλητοί τι-μωροί να εφαρμόσουν την δικαιοσύνη...την ώρα που αυτούς που έχουν κατακλέψει εκατομμύρια ευρώ στην Άρτα τους προσκυνάτε ευλαβικά γιατί είναι "φίρμες" και "ξύπνιοι"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.