24 Αυγ 2013

Ποια είναι η αλήθεια για την αυτοκτονία στους Κωστακιούς Άρτας;

Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί...

  Χθες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση για τον 53χρονο που αγόρασε κυνηγετική καραμπίνα από συγχωριανό του και λίγο αργότερα αυτοκτόνησε με αυτήν στο σπίτι του στους Κωστακιούς.
   Το νέο διαδόθηκε στο Internet σαν τη φωτιά στα σπαρτά και σύντομα διάφορα σενάρια για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση άρχισαν να εμφανίζονται στην μπλογκόσφαιρα...
   Αυτές τις μέρες απουσιάζω από την Άρτα και στο μέρος που βρίσκομαι έχω περιορισμένο χρόνο πρόβασης στο Internet. Παρά ταύτα, ένα τηλεφώνημα σε κάτοικο των Κωστακιών ήταν αρκετό για να καταλάβω πως τα πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν.
   Για την ακρίβεια, ο άτυχος συμπολίτης μας, που κατάγεται από το Κομμένο, πραγματικά βρέθηκε πυροβολημένος σε καλύβα στους Κωστακιούς. Όμως, οι πληροφορίες των ντόπιων αναφέρουν πως μάλλον τον... "αυτοκτόνησαν"!!!
   Λένε κι άλλα οι πληροφορίες, αλλά δουλειά μου δεν είναι να σχολιάζω έναν νεκρό. Αυτό που τέλος πάντων θέλω να πω, είναι ότι στην εποχή της κρίσης, στην εποχή των μνημονίων που έχουν ήδη δολοφονήσει 2500 συνανθρώπους μας, για να μην υπολογίσω τους αμέτρητου, που η ένδεια τους κράτησε μακριά από την πρέπουσα ιατρική περίθαλψη και την φαρμακευτική αγωγή και τελικά πέθαναν, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.
   Είναι χρέος μας να το κάνουμε, από σεβασμό στους νεκρούς, αλλά και από την ανάγκη να αναδείξουμε το πρόβλημα που σπρώχνει τους συνανθρώπους μας στην απόγνωση και στην απελπισία...
   Μπορεί τα sites πανελλαδικής εμβέλειας, μπορεί οι enikoi και οι zougles και τα διάφορα newsτάδε να έχουν ανάγκη από τέτοιο αίμα για να πουλήσουν την πραμάτεια τους, αλλά όλοι οι υπόλοιποι, εμείς που μπλογκάρουμε από χόμπυ ή ιδεολογία, ας είμαστε προσεκτικοί στο τι αναπαράγουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.