Ποιοι εκλέγονται ανά Οργάνωση
Ήδη από χθες το πρωί, πολλοί ρωτάτε με mails ποιοι εκλέχτηκαν ως Αντιπρόσωποι για το Ιδρυτιικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, μπορεί στην Οργάνωση του Δήμου Αρταίων οι κάλπες να έκλεισαν το βράδυ του Σαββάτου, αλλά σε άλλες Οργανώσεις του νομού Άρτας, οι εκλογές έγιναν την Κυριακή.
Έτσι, πριν λίγο στάλθηκε το Δελτίο Τύπου από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα:
Ήδη από χθες το πρωί, πολλοί ρωτάτε με mails ποιοι εκλέχτηκαν ως Αντιπρόσωποι για το Ιδρυτιικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, μπορεί στην Οργάνωση του Δήμου Αρταίων οι κάλπες να έκλεισαν το βράδυ του Σαββάτου, αλλά σε άλλες Οργανώσεις του νομού Άρτας, οι εκλογές έγιναν την Κυριακή.
Έτσι, πριν λίγο στάλθηκε το Δελτίο Τύπου από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα:
Δελτίο Τύπου
Oι αντιπρόσωποι των Οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Άρτας στo Ιδρυτικό Συνέδριο (10-14/6)
Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 30/5 σε όλες τις Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο Νομό Άρτας οι διαδικασίες για την εκλογή αντιπροσώπων στο επικείμενο Ιδρυτικό Συνέδριο, με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ μετασχηματίζεται σε ενιαίο κόμμα, με πλήρεις δημοκρατικές διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας του.- Από την Οργάνωση του Δήμου Αρταίων αντιπρόσωποι εκλέχτηκαν οι σύντροφοι: Αμπελογιάννη Βασιλική, Βαρέλης Χρήστος, Γαλήνας Θεοφάνης, Γιολδάσης Βασίλης, Γκίκας Ιωσήφ, Γκριμπαβιώτης Γιάννης, Γρέβιας Δημήτρης, Καραγεώργος Δημήτρης, Καραμπίκας Ηλίας, Καρέζος Γιώργος, Κιτσαντά Λίτσα, Μάγγου Μαρία, Μπαλάφα Μαρία, Μπασδέκης Δημήτρης, Μπασιούκας Λάμπρος, Μπρισένιου Ευαγγελία, Ξυλογιάννης Άγγελος, Πολύζου Βένη, Πουλιάνος Σπύρος, Πραμαγκιούλης Θοδωρής, Πρέντζας Γιάννης, Σιαπάτη Βασιλική, Σκανδάλη Παρασκευή, Σταμούλης Δημήτρης, Τζουμανίκας Κώστας, Τσίκου Ελένη, Τσίρκας Βασίλης, Τσίτσικα Κατερίνα, Τσίτσικας Κώστας, Χασκής Γιώργος, Ψυχογιός Παναγιώτης.
- Από την Οργάνωση του Δήμου Νικολάου Σκουφά αντιπρόσωποι εκλέχτηκαν οι σύντροφοι: Μουσαβερές Θόδωρος, Πεσλής Χαράλαμπος, Ροβίνας Κώστας, Τριαντάφυλλος Βαγγέλης.
- Από την Οργάνωση του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων αντιπρόσωποι εκλέχτηκαν οι σύντροφοι: Αλυμάρας Βαγγέλης, Γεωργιάδης Ηλίας, Τσατσούλης Σωκράτης.
- Από την Οργάνωση του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη αντιπρόσωπος εκλέχτηκε ο σύντροφος Κλάγγος Αθάμας.
- Από την Οργάνωση των νέων ΣΥΡΙΖΑ Άρτας αντιπρόσωπος εκλέχτηκε ο σύντροφος Σταύρος Κώστας.

οταν λεμε μεγάλη συμμετοχή ,τί εννοεί ο ποιητής;
ΑπάντησηΔιαγραφήΨήφισαν πάνω από τα 2/3 των εγγεγραμμένων μελών, που ήταν το όριο για να εκλεγεί ο μέγιστος αριθμός αντιπροσώπων από κάθε οργάνωση.
ΔιαγραφήΒ.Σ.
τα 2/3 τι σημαινουν ????αριθμο ρε παιδια
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια τον δήμο της Άρτας που ξέρω από τους 290 εγγεγραμμένους, ψήφισαν 235. Από τους άλλους δήμους δεν έχω εικόνα.
ΔιαγραφήΒ.Σ.
ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΡΕΕΕΕ! ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΙΥΣΙΑ... 230 ΨΉΦΙΣΑΝ;;;
ΔιαγραφήΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ... ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΝ 550 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 5,5% ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 28% ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ 235.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ... ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ.
ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝ ΠΡΙΝ 15 + ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΚΕ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΥΣ 150 ΜΕ 200.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ;;;;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;
Tι σημαίνει "ανοίξτε το κόμμα", καλέ μου άνθρωπε; Κατέθεσες αίτηση εγγραφής και σου την απέρριψε κανένας; Δε νομίζω. Kαι, με την ευκαιρία, προτού γράψουμε κάτι (α) ελέγχουμε τι λέμε και (β) ελέγχουμε να μην είναι πατημένο το caps lock...
ΑπάντησηΔιαγραφή