22 Απρ 2013

Γιατροί από τα Γιάννενα θα πηγαίνουν σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Φιλιάτες, για να μπαλώσουν... τρύπες!!!

Αυτό είναι που λέμε "Γιατροί... χωρίς σύνορα"!!!

   Γνωστά τα τεράστια προβλήματα στα νοσοκομεία της Ηπείρου. Στην Άρτα υπάρχει όπως σας είπα (δείτε εδώ) σύσκεψη την Τετάρτη το απόγευμα, στην Πρέβεζα οι Πρεβεζάνοι βγήκαν στους δρόμους (δείτε εδώ), Κέρκυρα, Λευκάδα, Φιλιάτες κρέμονται από μια κλωστή, ακόμη και στη Δουρούτη στα Γιάννενα, οι εργαζόμενοι προειδοποιούν τους ασθενείς για το τι θα συναντήσουν (δείτε εδώ).
   Και τι κάνει νομίζετε το υπουργείο; Διαλέξτε:
α) Παίρνει γιατρούς;
β) Αυξάνει την χρηματοδότηση;
γ) Δείχνει ότι σκοπεύει να διαφυλάξει την δημόσια και δωρεάν υγεία;
   Αμ δε, ίσα- ίσα, μάλλον προσπαθεί να υπονομεύσει το μοναδικό Νοσοκομείο που κάπως αντέχει ακόμη. Η τελευταία είδηση είναι ότι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων καλείται να καλύψει με δικούς του γιατρούς τα κενά που δημιουργούνται στα Νοσοκομεία της Κέρκυρας, της Λευκάδας και των Φιλιατών!!!
   Γιατροί λοιπόν κρίσιμων ειδικοτήτων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα μεταβαίνουν τα συγκεκριμένα νοσηλευτικά ιδρύματα ώστε να παρέχουν υπηρεσίες και να καλύπτουν τα κενά.
   Εσείς τι νομίζετε;
   Με αυτή την απόφαση θα ενδυναμωθούν τα περιφερειακά νοσοκομείοα που αντιμετωπίζουν τα χίλια μύρια προβλήματα ή θα δεχθεί ένα γερό χτύπημα -και μάλιστα κάτω από την ζώνη- το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και η υγεία στην Βορειοδυτική Ελλάδα;
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.