28 Απρ 2013

Αποδοτικός ο Γιώργος Στύλιος...

Κατόπιν... ενεργειών του!!!

Διαβάζω στο monoplio.gr:

   "Απέδωσε η συνεργασία του Βουλευτή του Νομού μας Γιώργου Στύλιου και του Αναπληρωτή Υπουργού για τα δημόσια έργα Σταύρου Καλογιάννη. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας ήταν η οικονομική ενίσχυση των ορεινών δήμων του Νομού. Ο Υπουργός έσπευσε να ικανοποιήσει το Βουλευτή ανταποκρινόμενος στο αίτημα των Δημάρχων της περιοχής.
    Η χρηματοδότηση αφορά την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές λόγω προβλημάτων που υπήρξαν από την επικράτηση των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων με τις έντονες βροχοπτώσεις.
   Από ό,τι μαθαίνουμε ο Γιώργος Στύλιος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ηπειρώτη Αναπληρωτή Υπουργό και αρμόδιο για τα δημόσια έργα Σταύρο Καλογιάννη καθώς έχουν στενή συνεργασία για τα μεγάλα δημόσια έργα όπως αυτό της Ιόνιας Οδού, αλλά και έργων που αφορούν την Άρτα και την ανάπτυξη της περιφέρειας γενικότερα".
monoplio.gr

σημ. Τηλεβόα: Όπως πληροφορούμαστε από το αρτινό site, o Γιώργος Στύλιος "διατηρεί άριστες σχέσεις" με τον Σταύρο Καλογιάννη και "έχουν στενή συνεργασία για τα μεγάλα δημόσια έργα., όπως αυτό της Ιόνιας Οδού".
   Μήπως θα μπορούσε λοιπόν να του πει ο Γιώργος Στύλιος ότι δεν έκαναν καλά αυτοί που κούρεψαν την Ιόνια και άφησαν την Παλιοβούνα απ' έξω;
   Μήπως, μιας και "συνεργάζονται", θα έπρεπε να του υπενθυμίσει ότι σαν Ηπειρώτες πρέπει να πατήσουν πόδι και να υποστηρίξουν και την κατακαημένη Ήπειρο;
   Όχι τίποτε άλλο, αλλά όταν θα περνάμε την Παλιοβούνα, να μην "παίρνει η μπάλα και τους δυο", που οδηγούμε"κατόπιν ενεργειών" τους σε δρόμο του '50...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.