13 Απρ 2013

Αν δεν παινέψω τα παιδιά μου, ποιον θα παινέψω;

Δίδυμα καμάρια!!!

   Αναδημοσιεύω από την ΗΧΩ της Άρτας:

Τουρνουά Σκακιού με δεδομένο χρόνο
Επιτυχίες για το 8ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας
   Ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά «γρήγορου σκακιού» με περιορισμένο χρόνο σκέψης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο εντευκτήριο του Συλλόγου Σκακιστική Ένωση «Νικόπολη» στην Πρέβεζα το Σάββατο 6 Απριλίου.
   Με επιτυχία συμμετείχαν στους αγώνες οι μαθητές της Β’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας: Τατσιόπουλος Παναγιώτης, που τερμάτισε με 3,5 βαθμούς στην 6η θέση, ο Κούλης Βασίλης με 3 βαθμούς στην 8η θέση και η Τατσιοπούλου Κατερίνα με 2,5 βαθμούς σε 6 αγώνες που κατέκτησε την 10η θέση.
   Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό δεδομένου ότι οι μαθητές του σχολείου συμμετείχαν σε ενιαίο όμιλο στην κατηγορία παίδων – κορασίδων μέχρι 12 ετών. Επιπλέον, συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες με χρήση σκακιστικού χρονομέτρου. Ο χρόνος σκέψης ήταν 10΄ ανά παίκτη για όλη την παρτίδα και οι μαθητές του 8ου Δημοτικού άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

σημ. Τηλεβόα: Δεν είναι κρίμα η Άρτα να μη διαθέτει Σκακιστικό Σύλλογο; Το ξέρετε ότι υπάρχει Αρτινόπουλο, που είναι Πανελληνιονίκης και είναι γραμμένος στον Σύλλογο της... Κέρκυρας;;;
   Μήπως έφτασε η ώρα να ξαναγεννηθεί ο παλιός Σύλλογος που υπήρχε στα δικά μου μαθητικά χρόνια; Όποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει mail και στοιχεία επικοινωνίας...

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από το 1ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα, που διοργάνωσε το 8ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στο οποίο συμμετείχαν... 116 μαθητές από πολλά δημοτικά σχολεία της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.