5 Μαρ 2013

"Ξανακτύπησε" η Αγνή Σμπόνια: Εκλογή στην Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ με πρωτιά σε Ήπειρο και Πρέβεζα!

- Η 25χρονη Αγνή δεν μπορεί να απολογείται για τα λάθη άλλων... 
- Άδειασμα Σημίτη, Γιωργάκη και Βενιζέλου από τη νεαρή Πρεβεζάνα

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Η 25χρονη Αγνή Σμπόνια, μετά την επανεκλογή της, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, στη Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα με την επιτυχία να εκλεγεί πρώτη γυναίκα της Ηπείρου και της Πρέβεζας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
   "Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνέδρους του κινήματος που με στήριξαν και με τίμησαν έμπρακτα με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που με αξιολόγησαν θετικά, πιστεύοντας στη νέα γενιά μας.
   Συμμετείχα, σ' αυτή την εκλογική διαδικασία του κινήματος εκφράζοντας την φωνή των νέων και δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρούσα σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το κίνημα μας, αγωνιζόμενη με άποψη και συνέπεια, παλεύοντας για την κοινωνία, το Νομό Πρέβεζας, την Περιφέρεια της Ηπείρου αλλά και ολόκληρη τη χώρα μας.
   Η επόμενη μέρα όχι μόνο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά κυρίως για την Ελλάδα, έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους και τη νέα γενιά από όποια γωνιά της χώρας και αν προέρχεται και από όποια "υγιής" κοινωνική ομάδα κι αν συμμετέχει.
   Ας το καταλάβουν επιτέλους κάποιοι, ότι δεν μπορεί η νέα γενιά συνεχώς να απολογείται για το παρελθόν, για τα λάθη και τις παραλήψεις άλλων. (σημ. Τηλεβόα: ούτε εγώ διορθώνω τα... λάθη στις "παραλήψεις"!!!)
   Εμείς οι νέοι συμμετέχουμε ενεργά στο ΠΑ.ΣΟ.Κ προσπαθώντας να αλλάξουμε το κίνημα μας και να το φέρουμε ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της κεντρικής πολιτικής σκηνής ως τον βασικό πρωταγωνιστή όπως του αρμόζει, κοντά και δίπλα στην ελληνική κοινωνία που το έχει άμεση και απόλυτη ανάγκη!"

Αγνή Σμπόνια
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ

   σημ. Τηλεβόα: Ας μην ανησυχούν οι Βενιζελικοί αναγνώστες. Όταν η Αγνή της Πρέβεζας αφήνει υπαινιγμούς για τους... λιγότερο "αγνούς" του Κινήματος, επ' ουδενί δεν εννοεί τον Βαγγέλη.
   Είμαι βέβαιος ότι όσο κι αν ερωτηθεί, δεν θα βρει να προσάψει στον Βενιζέλο ούτε ένα τόσο δα λαθάκι...

5 σχόλια:

  1. Σιγά συνρόφισα, δεν έγινες ΠΑΣΟΚ από παρθενογέννηση. Το ΠΑΣΟΚ έχει την ιστορία του, και κανένας δε σε υποχρέωσε να απολογηθείς για τα λάθη του. Αυτά τα κρίνει ο λαός. Τώρα τι εννοείς υγιή κοινωνική ομάδα που έχει ανάγκη η Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ, χωράει πολύ συζήτηση. Αν είσαι και γιατρός και μπορείς να ξεχωρίζεις το υγιές απ΄το άρρωστο, αυτό δείχνει ότι καβάλησες νωρίς το καλάμι. Λίγη σεμνότητα και μετριοφροσύνη δεν βλάπτει.
    Ένας Ηπειρώτης σύνεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ. ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΤΥΛ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ (ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ). ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΜΠΙΜΠΗ ΘΥΜΙΖΕΙΣ. ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΓΑΙΝΑΝΕ. ΑΝ ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ 2οσ;;;;;
    ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΡΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ήταν η ζήλεια ψώρα...Βάλτε τα και με τα μωρά τώρα καρεκλοκένταυροι που σας φταίνε πάντα όλα!Σας φαντάζομαι ότι πίσω από την ανωνυμία σας κρύβεται το βαθύ σας κόμπλεξ μην χάσετε τις καρέκλες σας από τους νέους ανθρώπους και μη τυχόν αλλάξει το σύστημα που σας ταίζει τόσα χρόνια...Αλλιώς δεν εξηγείται η στάση σας απέναντι σε όλους τους νέους ανθρώπους που τους πυροβολείτε πριν καν τους ακούσετε....Προχώρα κοπελιά και μην μασάς τέτοια πικρόχολα σχόλια θα ακούσεις πολλά στην πορεία σου...Και για την ιστορία αν κοιτάξει κάνεις τα επίσημα αποτελέσματα στο Πασοκ θα διαπιστώσει ότι όντως η Σμπόνια βγήκε ξεκάθαρα Πρώτη γυναίκα και χωρίς ποσόστωση στην Ηπειρο...(Ένας ΠΑΣΟΚΟΣ Πρεβεζάνος Σύνεδρος που δεν την ψήφισε γιατί δεν την είδε στις γραμμές του Ανδρουλάκη και του Σπυρόπουλου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντικειμενικότατοι βλέπω...δεχόσαστε όλες τις απόψεις!Οκ κατάλαβα...Αντίθετες απόψεις εδώ απαγορεύεται να τις αναρτήσεις'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, προφανώς είσαι ο ίδιος που έστειλε το αισχρό σχόλιο για την κοπελίτσα και σε έκοψα. Αν εννοείς αυτή το κομπλεξικό πράγμα που έστειλες για την κοπελίτσα, ότι ήταν "αντίθετη άποψη", τότε τι να σου πω;

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.