5 Μαρ 2013

Πάσχοντες με σκλήρυνση κατά πλάκας: «Ούτε μαζί τα φάγαμε, ούτε μαζί αρρωστήσαμε»

Να μην γίνουν τα εξιλαστήρια θέματα

   «Ούτε μαζί τα φάγαμε, ούτε μαζί αρρωστήσαμε· καιρός είναι να αποδοθούν οι ευθύνες σ' αυτούς που τις έχουν». Την παραπάνω δήλωση έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Γιάννης Θεοδωράκης εν όψει του Πανελλήνιου Συνεδρίου Πολλαπλής Σκλήρυνσης που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στην Αθήνα.
   Ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε την ελπίδα «οι πάσχοντες με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας να μη γίνουν τα εξιλαστήρια θύματα των λαθών που τόσα χρόνια γίνονται στο θέμα της Υγείας».
   Όπως ανάφερε ο κ. Θεοδωράκης, «υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την αντιμετώπιση των πασχόντων από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, και όχι μόνο, από την ελληνική πολιτεία η οποία με τις περικοπές που κάνει στα κονδύλια για την υγεία κινδυνεύουμε ακόμη περισσότερο. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα με τα οικονομικά προβλήματα που όλοι βιώνουμε», συνέχισε, «μας δημιουργεί πρόσθετο βάρος λόγω της κακής ψυχολογίας που προκαλεί».
πηγή
σημείωση Τηλεβόα: Η μητέρα μου πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας από το 1979 και την βλέπω, κάθε φορά που ακούγεται κάτι για νέα μέτρα, για νέα χαράτσια, για νέες αυξήσεις σε ΔΕΗ, κλπ, πόσο επηρεάζεται και τι αντίκτυπο έχει στην κατάσταση της υγείας της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.