19 Μαρ 2013

Πρόεδρος ο Ηλίας Παπαδημητρίου στους υπαλλήλους της Π.Ε. Άρτας

"κατανοώντας τους πολίτες που δικαιολογημένα είναι δυσαρεστημένοι από τη Δημόσια Διοίκηση, υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό"

   Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. των υπαλλήλων της Π. Ε. Άρτας που προέκυψε από τις εκλογές της 8-3-013 και έγινε η κατανομή αξιωμάτων που έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Ηλίας Παπαδημητρίου
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Τσιρώνης
Γραμματέας: Γεώργιος Παπαδόπουλος
Ταμίας: Πατάπιος Δημητρίου
Υπεύθυνος Τύπου: Κων/νος Σαπλαούρας
   Το Δ.Σ ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ψαθά και τους Διευθυντές των Υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας για την διευκόλυνση που παρείχαν στους συναδέλφους προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές του συλλόγου μας.
   Ευχαριστεί επίσης την Εφορευτική Επιτροπή και τη δικαστική αντιπρόσωπο για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους συναδέλφους για την μαζική συμμετοχής τους στις εκλογές.
   Το νέο Δ.Σ. υπόσχεται ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σ΄ αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάμε όλοι μας και τονίζει: "Εμείς, κατανοώντας τους πολίτες που δικαιολογημένα είναι δυσαρεστημένοι από τη Δημόσια Διοίκηση, υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να επιλύουμε τα αιτήματά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κερδίζοντας το σεβασμό και την εκτίμηση τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.