7 Φεβ 2013

Με ενωτική διάθεση ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου... "ξορκίζει" τις αιτίες που οδήγησαν την Άρτα σε τέλμα

Κατηγορεί τις κομματικές σκοπιμότητες, τα πολιτικά παιχνίδια και την τακτική του... ωχαδερφισμού!!!

Δελτίο Τύπου 
 Άρτα 07/02/2013
    Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου για το ΚΕΝ με την παρουσία των πολιτικών και θεσμικών παραγόντων του τόπου είναι προς την θετική κατεύθυνση. Το ενδεχόμενο της κατάργησης του στρατοπέδου είναι αυτονόητο ότι θα προκαλέσει, πέραν των άλλων, σοβαρό πλήγμα στην τοπική οικονομία και κοινωνία.
    Η περίπτωση του ΚΕΝ μας δίνει καλή ευκαιρία να σφυρηλατήσουμε την ενότητα και να υπάρξει συλλογικός σχεδιασμός για την επίτευξη των στόχων και την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων.
    Δυστυχώς οι κομματικές σκοπιμότητες, τα πολιτικά παιχνίδια και η τακτική του ωχαδερφισμού απορρύθμισαν την κοινωνία και οδήγησαν την περιοχή μας σε τέλμα.
    Ήρθε η ώρα της ανάληψης προσωπικών και συλλογικών ευθυνών.
    Επιτέλους πρέπει να βρεθεί ένας κοινός τόπος συνεννόησης των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων του τόπου για την αντιμετώπιση και την επίλυση των πολλών οξυμένων προβλημάτων που ταλανίζουν τον Νομό Άρτας.
    Ας ελπίσουμε πως τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα έχουν και συνέχεια.

Ευάγγελος Παπαδημητρίου
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ

1 σχόλιο:

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.