7 Φεβ 2013

Σύλληψη 37χρονου στην Άρτα για χρέη προς το Δημόσιο

Ξέρουμε πόσα χρωστούσε, δεν ξέρουμε... πόσα του χρωστάνε!!!

Δελτίο Τύπου
   Συνελήφθη, σήμερα (07-02-2013) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε παραγγελία του κ. Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, για οφειλές προς το Δημόσιο.
   Το ύψος της οφειλής, ανέρχεται στο ποσό των 132.631,73 ευρώ.
   Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
   σημ. Τηλεβόα: Η συγκεκριμένη οφειλή σίγουρα δεν είναι για μη απόδοση ΦΠΑ, γιατί αναφέρεται καθαρά όταν υπάρχει τέτοια κατηγορία.
   Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι το οικονομικό αδίκημα της μη απόδοσης ΦΠΑ είναι ασυγχώρητο, γιατί ενώ ο ΦΠΑ εισπράττεται από τον πελάτη, δεν αποδίδεται στο Δημόσιο, άρα ο επαγγελματίας κλέβει και τον καταναλωτή και το Κράτος. Για μένα τουλάχιστον, αυτή η πράξη συνιστά ξεκάθαρη κλοπή και δεν δικαιολογείται με τίποτε.
   Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, οι οφειλή προς το Δημόσιο που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου, αφορούν φορολογικό χρέος και πάνω σ' αυτό θα ήθελα να πω το εξής:
   Έχω γνωστό που του χρωστάει το Δημόσιο συσσωρευμένες οφειλές, περίπου 830.000 ευρώ τα τελευταία χρόνια, για τα οποία έχει ήδη πληρώσει με δάνειο τους φόρους των προηγουμένων ετών για εισόδημα που ΔΕΝ εισέπραξε και τώρα χρωστάει 170.000 ευρώ στην εφορία.
   Αν ένα πρωί, τον δω να τον πηγαίνουν με... βραχιόλια στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, τι πρέπει να πω; Καλά του έκαναν του μπαταχτσή;
   Ο συγκεκριμένος δεν ανήκει στο κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", ούτε καν στο κίνημα "ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ". Ανήκει στο "ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑ ΗΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ"

4 σχόλια:

  1. εαν ο φιλος σου αυτος για το τιμολόγιο αυτο δεν μπορούσε να πάρει δάνειο και να πληρώσει το ΦΠΑ τότε και αυτός ειναι κλέφτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι γράφω. Μιλάω για κλοπή όταν ο ΦΠΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ και δεν αποδίδεται, είναι ξεκάθαρο νομίζω.

      Διαγραφή
  2. Το κρατος δε λαμβανει υποψην του αν εχει εισπραχθει ή οχι ο ΦΠΑ... ακομα και περιπτωσεις χρεων απο ιδιωτες προς αλλους ιδιωτες που εχουν τελεσιδικησει πχ ακαλυπτες επιταγες, πρεπει να αποδωθει ο ΦΠΑ κανονικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εγώ έχω μια απλήρωτη κλήση για παράνομο παρκινγκ... απο την στιγμή που δεν βρήκα το ρόζ χαρτάκι στο μπαρμπρίζ μου... ή δεν μπορώ να το πληρώσω... πρέπει να έχω τον φόβο της σύληψης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.