6 Φεβ 2013

Τους συνέλαβαν στις Εργατικές Κατοικίες επειδή έκλεβαν ρεύμα από στύλο της ΔΕΗ

Να συμπεριληφθεί στην κατηγορία και η μη καταβολή του χαρατσιού

   Άλλο ένα καίριο χτύπημα στην εγκληματικότητα. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας συνέλαβαν το απόγευμα της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου, 2 Αφγανούς 21 και 32 χρονών, που έμεναν στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών.
   Οι δύο φτωχοδιάβολοι εκτός από το προφανές αδίκημα της παράνομης εισόδου στη χώρα, είχαν διαπράξει και το ιδιαζόντως επαχθές έγκλημα της... ρευματοκλοπής!!!
   Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, "διότι είχαν παρέμβει σε στύλο της ΔΕΗ και προέβαιναν σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος". Προφανώς τράβηξαν καλώδιο για να έχουν φως στο παράπηγμα.
   Θυμάμαι πριν λίγο καιρό, όταν είχε γίνει μια καταγγελία για έναν αξιοσέβαστο επαγγελματία της Άρτας που δραστηριοποιείται πέριξ της πλατείας, ότι έκανε κάτι ανάλογο. Δεν ξέρω αν ευσταθούσε η καταγγελία για ρευματοκλοπή, αλλά το προφανές αδίκημα της παράνομης εισόδου στον δημόσιο χώρο, συνεχίζεται ατιμώρητο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.