7 Ιαν 2013

Απύθμενο θράσος: Προτείνουν Ταξιαρχίες ΔΩΡΕΑΝ Εργασίας από άνεργους

Αυτά σχεδιάζουν οι χορτάτοι Δούκες του συστήματος

   Το ακούσαμε κι αυτό! Πρόγραμμα... δωρεάν εργασίας για όλους τους ανέργους προτείνει ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Πέτρος Δούκας μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, παρουσιάζοντας ένα μανιφέστο προτάσεων για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.
   Αντιγράφω ΑΚΡΙΒΩΣ:


"...ΙΙ. ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 'ΔΩΡΕΑΝ' ΕΡΓΑΣΙΑΣ// ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Όλοι οι άνεργοι να κληθούν να δουλέψουν όπου τους χρειάζεται η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ιδιωτικός Τομέας. Από το να μαζεύουν ελιές (χιλιάδες τόνοι παραμένουν αμάζευτες), ή άλλα αγροτικά προϊόντα, να καθαρίσουν τις παραλίες ή δρόμους, να φυτέψουν δένδρα, να κάνουν βοηθητικές εργασίες σε τεχνικά έργα.
Ταυτόχρονα, να ζητηθεί από τις επιχειρήσεις αν θα τους ενδιέφεραν κάποιοι εργάτες, ή υπάλληλοι για 3 μήνες εντελώς δωρεάν!....
.............Ακόμα και οι τελειόφοιτοι του Γυμνασίου και οι Πρωτοετείς και Δευτεροετείς των ΑΕΙ, κλπ., να εργάζονται το καλοκαίρι 5 βδομάδες αντίστοιχα με τους ανέργους, σε αντίστοιχες εργασίες!......"


   Ο παραφαγωμένος πρώην υφυπουργός Οικονομικών (το όνομά του μπλέχτηκε με το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων και με το Βατοπέδι, δείτε παρακάτω), τονίζει ότι οι επιχειρήσεις είναι καταχρεωμένες και δεν μπορούν να πληρώνουν επιπλέον υπαλλήλους, ενώ από την άλλη πλευρά οι άνεργοι με την εθελοντική εργασία θα «ξετριφτούν», θα «μπούνε σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή», θα «έρθουν σε επαφή με τους αυριανούς εργοδότες».


   «Παράλληλα, θα βγει και κάποιο επωφελές έργο για την χώρα, τώρα που υπάρχει ανάγκη! Το ένα θα ανατροφοδοτεί το άλλο! Η παραγωγή κάποιου έργου θα δημιουργήσει ευκαιρίες και ανάγκη και πραγματική ζήτηση για περισσότερο έργο (και περισσότερες πραγματικές και κανονικά αμειβόμενες θέσεις εργασίας)» αναφέρει.
  
   σημ. Τηλεβόα: Αξίζει να δούμε το βιογραφικό του "πεφωτισμένου":
   Από το 1979 έως το 1985 εργάστηκε στην τράπεζα Citibank στη Νέα Υόρκη. Το 1986 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της ίδιας τράπεζας για την Ελλάδα. Από τον Αύγουστο του 1992 έως τον Οκτώβριο του 1993 ήταν Υφυπουργός Οικονομικών. Το 1994 επέστρεψε στη Citibank και το 1996 ίδρυσε εταιρία συμβούλων. Το Μάρτιο του 2004 εξελέγη Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής και ορίστηκε Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. Ανανέωσε την εκλογή του το 2007 και τοποθετήθηκε σε θέση υφυπουργού στο Υπουργείο Εξωτερικών. Το 2007 αναμείχθηκε στο σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων.
   Στις εκλογές του 2009 δεν συμπεριελήφθη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, καθώς θεωρήθηκε εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.
   Είναι παντρεμένος με την Ιλεάνα Έβερτ, κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ.
   Επίσης, ο χορτάτος Δούκας ήταν
• Πρόεδρος του Δ.Σ. της Netmed N.V. (Όμιλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης Nova, Filmnet, Supersport),
• Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ericsson Hellas,
• Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΓΕΤ Ηρακλής,
• Πρόεδρος του Δ.Σ. της Capital Partners Α.Ε.,
• Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δ.Σ. (Co-Chairman of the Board of Directors) της Pepsico-Ivi Hellas,
• Οικονομικός Σύμβουλο της EFG-Eurobank-Ergasias Bank, της Village Roadshow Hellas, της Merrill Lynch International (Λονδίνο) και της Sanwa Bank (Λονδίνο)
 και νυν:
• Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.),
• Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ,
• Μέλος του Δ.Σ. (Έφορος) του Anatolia College,
• Μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής»,
• Μέλος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.