4 Δεκ 2012

Πριν λίγο - Αλέξης Τσίπρας: Ακύρωση του μνημονίου και κούρεμα του χρέους

Για να σταματήσουν τα παπαγαλάκια

   Ξεσάλωσαν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και όχι μόνο, λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, το Παρασκευοσαββατοκύριακο, δεν υπερτονίστηκε η άρση του Μνημονίου, ή η διαγραφή του επαχθούς χρέους, άρα "το έκανε γαργάρα ο ΣΥΡΙΖΑ", λες και θα έπρεπε να υπάρχει σε ένα σχέδιο διακήρυξης κόμματος η ακριβής αναφορά για τον τρόπο που θα μας βγάλει από την κρίση. Λες και η διακήρυξη ενός κόμματος είναι οι προεκλογικές προγραμματικές του θέσεις. Λες και το κόμμα θα σταματήσει να υπάρχει όταν ξεπεραστεί η κρίση...

   Για να τελειώνει λοιπόν αυτή η βολική παραφιλολογία του "νερώματος του κρασιού", που βολεύει μόνο τους βολεμένους, που θέλουν να παραμείνουν τα πάντα ίδια, λέγοντας πως είναι όλοι ίδιοι (κωλοτούμπες), ας δούμε το ρεπορτάζ, όπως δίνεται αυτή τη στιγμή:

   "Aκύρωση μνημονίου και γενναίο κούρεμα χρέους ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο 23ο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.
   «Ακύρωση του προγράμματος της ύφεσης και γενναία απομείωση του χρέους, προϋποθέτει η ανάκαμψη, όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι τυφλός» ανέφερε χαρακτηριστικά.
   Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, «το ελληνικό χρέος είναι μη βιώσιμο εδώ και καιρό, όταν ψηφίστηκε ένα μεσοπρόθεσμο και ένας προϋπολογισμός που καταδικάζει τη χώρα στην ύφεση»."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.