4 Δεκ 2012

Ποινική δίωξη για κακούργημα κατά του Θέμου Αναστασιάδη

ΟΛΑ μαύρα!!!

   Ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και φοροδιαφυγή, σε βαθμό κακουργήματος, ασκήθηκε σε βάρος του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη. 
   Η υπόθεση αφορά μέρος κατάθεσης 5,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών ο κ. Αναστασιάδης δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τα 3,5 από τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.
   Η δίωξη ασκήθηκε μετά από παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη, ενώ αφορά ποσό 5,5 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία ο δημοσιογράφος είχε καταθέσει σε υποκατάστημα ελβετικής τράπεζας που εδρεύει στην Αθήνα.
πηγή
   σημ. Τηλεβόα: Θυμάμαι να τον πιάνουν στα πράσα στα Ελβετικά σύνορα, ενώ κουβαλούσε μια βαλίτσα με 5.000.000 €. Μήπως εσείς θυμάστε τι απέγινε με εκείνη την ιστορία;
   Ποιος ήταν τότε πρωθυπουργός; Ποιος ήταν υπουργός Οικονομικών; Ποιος ήταν υπουργός Δικαιοσύνης; Έχω ένα κενό, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.