15 Νοε 2012

Μεγάλη κινητικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας - Καταλυτική παρουσία της Όλγας Γεροβασίλη

Άνοιγμα προς τον κόσμο και πορεία προς τη Συνδιάσκεψη 

   Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στην Άρτα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ανοίγεται προς τους πολίτες του Νομού, διοργανώνοντας κι αυτό το Σαββατοκύριακο Ανοιχτές Συνελεύσεις
   Συγκεκριμένα, την Κυριακή 18/11/2012 και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Συνέλευση στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, στην Άνω Καλεντίνη στο καφενείο Γεωργόπουλου.
   Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 6:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Συνέλευση στο Δήμο Νικολάου Σκουφά, στο ΚΑΠΗ Πέτα.
   Τα θέματα προς συζήτηση είναι:
  • Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις 
  • Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την έξοδο από την κρίση και την παραγωγική ανασυγκρότηση, 
  • Η πορεία μετεξέλιξης ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ενιαίο πολιτικό φορέα
  • Η συγκρότηση ενός πλειοψηφικού κοινωνικού ρεύματος με πυρήνα τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς
   Εκεί θα βρίσκεται και η βουλευτής Όλγα Γεροβασίλη, για να ενημερώνει τους πολίτες για όσα συμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή και να συμμετέχει στο διάλογο.

   Επίσης, στο πλαίσιο των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στις αρχές Δεκεμβρίου, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Άρτας στο Επιμελητήριο, στη οδό Πριοβόλου (Συνεδριακό Κέντρο, 2ος όροφος).
   Το σχέδιο διακήρυξης για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη θα εισηγηθεί ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.