27 Νοε 2012

Άλλα 2 χρόνια στην... καμπούρα για χιλιάδες αγρότες!!!

Τους έλεγαν "τιμημένη" αγροτιά, αλλά τους φέρθηκαν... άτιμα!!!

   Χιλιάδες αγρότες και αγρότισσες σε όλη την Ελλάδα, που συμπληρώνουν τα 64 έτη το 2013 και έχουν λάβει τα έγγραφα για να πληρώσουν τις τελευταίες εισφορές για να αρχίσει να τους καταβάλλεται η σύνταξη, βρίσκονται προ εκπλήξεως. Δεν ισχύει το έγγραφο που έλαβαν!
   Από την μια στιγμή στην άλλη, τα όρια συνταξιοδότησης αυξάνονται στα 67 έτη! Δύο χρόνια υπομονή υπέρ του μνημονίου.
   Οι άνθρωποι αυτοί κατέβαλαν εδώ και 30 χρόνια κανονικά τις εισφορές τους, γιατί σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους θα συνταξιοδοτούνταν στα 64.
   Όμως, η μνημονιακή τρόικα εσωτερικού υπολόγισε πως δεν θα έχει μεγάλο πολιτικό κόστος, αφού δεν μπορούν να διαμαρτυρηθούν οι αγρότες μαζικά, όπως μπορούν να κάνουν άλλες κοινωνικές ομάδες.
πηγή
   σημ. Τηλεβόα: Μπορούν και παραμπορούν. Όμως όχι καπελωμένοι από τους αγροτοπατέρες σαν τους γνωστούς στρατηγούς των μπλόκων, τους Κοκκινούληδες και τους Μπούτες, αλλά και τους Τζανέτους των πράσινων γραφείων, όχι δεν γίνεται τίποτε μ' αυτούς.
   Μόνη λύση είναι να ενωθούνε αναμεταξύ τους, να αυτοοργανωθούνε και τότε όχι απλά δύναμη έχουν, αλλά τσουνάμι ολόκληρο μπορεί να γίνουν και να παρασύρουν με τα τρακτέρ και τις... μαγκούρες τους όσους τους έλεγαν τιμημένη αγροτιά, αλλά τους φέρθηκαν τόσο... άτιμα!!!

1 σχόλιο:

  1. Ναι, αλλά τους αστυνομικούς τους βγάζει ακόμη σε σύνταξη από τα 40 κάτι τους γιατί έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Ε ρε κούνια που μας κούναγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.