28 Σεπ 2012

Και ο Αλέκος Καχριμάνης στις λίστες του ΣΔΟΕ;

Διαβάστε τη δήλωση του Περιφερειάρχη Ηπείρου

   Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η λίστα με τα 36 ονόματα πολιτικών (νυν και πρώην, τρανταχτών ή μη), που ο zouglas Τριανταφυλλόπουλος έδωσε στην δημοσιότητα.
   Μια λίστα-τσουβάλιασμα που περιέχει ελεγχόμενους για ξέπλυμα, για ύποπτο πλουτισμό, αλλά και για ελλείψεις στη δήλωση πόθεν έσχες (από εσκεμμένο κρύψιμο, μέχρι λάθος του λογιστή).
   Αυτές οι λίστες όταν "διαρρέουν" σε εποχές που πάνε να περάσουν τα πιο σκληρά μέτρα και ο λαός σιγοβράζει, είναι ολίγον ύποπτες, γιατί δίνουν εύκολο στόχο εκτόνωσης, με αποτέλεσμα να σε βάζουν να κοιτάς το δέντρο και να χάνεις το δάσος. 
   Σε αυτή τη λίστα με τα 36 ονόματα δεν περιέχεται το όνομα του Περιφερειάρχη Ηπείρου, του Αλέκου Καχριμάνη.
   Προφανώς, σε κάποιες άλλες λίστες που κυκλοφορούν συμπεριλαμβάνεται και το δικό του όνομα, διότι πριν λίγο από την Περιφέρεια Ηπείρου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Δήλωση Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη 
   Σε ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, γίνεται αναφορά σε... λίστα με ονόματα πολιτικών προσώπων, τα οποία, ύστερα από καταγγελίες, ελέγχονται για την περιουσιακή τους κατάσταση από το Σ.Δ.Ο.Ε..
   Ορισμένα εκ των Μ.Μ.Ε. αναφέρουν και το όνομά μου. Για το θέμα αυτό δεν έχω καμία ενημέρωση. Εκείνο όμως που γνωρίζω είναι ότι πέρυσι και ύστερα από «ανώνυμη καταγγελία» που έγινε την προεκλογική περίοδο του 2010, μου ζητήθηκαν πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και λοιπών συγγενικών προσώπων, τα οποία προσκόμισα, ακολούθησε έρευνα από το Σ.Δ.Ο.Ε., χωρίς έκτοτε να έχω την παραμικρή όχληση.
   Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι οι έλεγχοι σε πολιτικά πρόσωπα είναι επιβεβλημένοι να γίνονται και να ολοκληρώνονται με ταχύτητα ώστε να μη διασύρονται άδικα όσοι κινούνται με απόλυτη νομιμότητα και διαφάνεια στον πολιτικό τους βίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.