28 Σεπ 2012

Έλεγχοι για παραεμπόριο στην Άρτα

Επιτέλους...

   Δεν ξέρω εάν είναι συμπτωματικό (μάλλον δεν είναι), αν έχει κάποια σχέση η γνωστή προαναγγελία εφόδου της Χ.Α., που με άλλοθι την ανυπαρξία των υπηρεσιών, προχωρά σε αντιποίηση αρχής, για να ικανοποιήσει το θυμικό κάποιων απηυδισμένων συμπολιτών μας, που λένε "Ε, ρε Jumbo που σας χρειάζεται!!!" και να καρπωθεί αυτή πολιτικά την παράνομη δράση της.
   Δεν γνωρίζω τον λόγο, πάντως το γεγονός είναι ότι κάποιοι επιτέλους θυμήθηκαν ότι η Δημοτική Αστυνομία δεν είναι μόνο για να κόβει κλήσεις παράνομης στάθμευσης.
   Από το Δημαρχείο Άρτας λοιπόν, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
   Στα πλαίσια της... πάταξης του παραεμπορίου, η Δημοτική Αστυνομία διενεργεί καθημερινούς ελέγχους στην πόλη της Άρτας.
   Κατά τους ελέγχους αυτούς όταν διαπιστώνεται η μη ύπαρξη άδειας υπαίθριου εμπορίου, γίνεται κατάσχεση των προϊόντων προς πώληση και καταστροφή αυτών.
   Κατά τον σημερινό έλεγχο, διαπιστώθηκε η παράνομη πώληση περίπου 200 κιλών φρούτων (μήλα, ροδάκινα, αχλάδια), στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Αράχθου, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.