28 Σεπ 2012

Απίστευτη παραπληροφόρηση για το παζάρι της Άρτας από το "έγκριτο" ΕΘΝΟΣ

Κλωσσάνε το αυγό

   Όλοι γνωρίζουμε την έγκριτη και έγκυρη εφημερίδα του κ. Μπόμπολα, το ΕΘΝΟΣ. Ευκαιρία να διαπιστώσουμε το πόσο "έγκυρη" και "έγκριτη" είναι, διαβάζοντας τη σημερινή ηλεκτρονική έκδοση του ΕΘΝΟΥΣ (ΕΔΩ), όπου σε άρθρο με τον (ανορθόγραφο) τίτλο "Εφόδος της Χρυσής Αυγής στην Αρτα" και υπέρτιτλο "ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" μας πληροφορεί ότι:

"Μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής από τη δυτική Ελλάδα, που σύμφωνα με πληροφορίες συνοδεύουν συχνά τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κ. Μπαρμπαρούση, κάνουν από χθες βόλτες στο παζάρι, ενώ παράλληλα γέμισαν την πόλη με φέιγ-βολάν που γράφουν «Φέτος η εμποροπανήγυρις θα έχει χρώμα ελληνικό»."
 

   Όσοι επισκέφθηκαν είτε χθες, είτε σήμερα το παζάρι, γνωρίζουν ότι όχι μόνο δεν κάνουν βόλτες και περιπολίες, αλλά ούτε καν εμφανίστηκαν. Όσοι ζουν στην περιοχή μας ξέρουν πόσο υγιώς και πόσο γρήγορα αντέδρασαν πολιτικά κόμματα, αυτοδιοικητικές παρατάξεις, συλλογικότητες και φορείς, όπως και η τοπική αστυνομία.
   Η δημοσιογραφία είναι πολύ... σοβαρό λειτούργημα και απαγορεύεται -ειδικά αυτούς τους καιρούς που ξεπροβάλλουν "περίεργα" φαινόμενα- να χρησιμοποιείται ως μέσο παραπληροφόρησης.
   Τέτοια λάθη, που παραπλανούν, υποδαυλίζουν και θυμίζουν σπερμολογία παρακράτους, είναι ανεπίτρεπτα για όποιον έχει δημόσιο λόγο.
   Εκτός κι αν δεν ήταν λάθος._

7 σχόλια:

  1. Μπορεί στη Άρτα η ΕΡΕ να είχε πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό σαν κόμμα 90%, περίπου αν θυμάμαι καλά και να είναι ένας νομός δεξιός όπως λένε πολλοί ,αλλά τη λέμε τώρα, δεξιός, λες και οι ΠΑΣΟΚΟΙ και ΔΗΜΑΡΗΤΕΣ είναι αριστεροί ,εδώ γελάμε , αλλά φασίστες είχαμε λίγους !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή, μέσω ανακοίνωσης της τοπικής οργάνωσης, έδωσε το δυναμικό παρών την Κυριακή στο παζάρι της Άρτας, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό με πολύ μεγάλη
    την απήχηση των πολιτών.

    H Xρυσή Aυγή ήταν και θα είναι παρών σε όλη την Άρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξυπνάτε Αρτινοί έρχεται ένα χαζό (Ν.Γ) από την Αθήνα και δίνει σημαίες και μπλουζάκια στα παιδιά σας και τα ρεζιλεύει στο παζάρι.
    Πού είναι η πρόνοια ? που είναι το κράτος ? πού είναι οι αρμόδιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ δυναμικό παρόν.
    που πήγατε και ζητήσατε απο την αστυνομία άδεια για να μοιράσετε παλιές εφημερίδες που βρωμάγαν μούχλα.?
    που η αστυνομία σας φύλαγε μην σας πειράξει κανένας.?
    που κάτσατε 25 λεπτά (με το ρολόι) και μετά τρέξατε να κρυφτείτε.?

    που δώσατε κάτι μπλουζάκια σε κάτι παιδάκια και τα "κεφάλια" φορώντας τα καλά τους σαν τα ποντίκια κοιτάγανε τα φασόλια και τα σκόρδα.
    που μαζέψατε το κάθε "κρίμα" και το μετατρέψατε σε "καμένο χαρτί"
    που ο κόσμος γελάει μαζί σας και εσείς νομίζετε πως σας χαμογελάει?
    Ρε χάπατα η Άρτα είναι χωριό και μαθεύονται όλα.
    Μην εκτίθεστε! νούμερα έ νουμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Η Χρυσή Αυγή ήταν παρών".Όταν κάναμε το "παρούσα" στην τάξη είμαστε απόντες;.Πατρίς,θρησκεία οικογένεια,μέχρι εκεί.Παιδεία γιοκ;Μόνο ξύλο,σημαίες,απειλές,τρομοκρατία;Εγώ που δεν γουστάρω το ξύλο και πήρα 93% στις εκλογές,γιατί να σας τρώω στη μάπα σε κάθε εκδήλωση,στην καθημερινότητά μου;Η οικογένειά μου γιατί να τρομάζει κάθε φορά που πέφτει στο διάβα σας;Ο θεός που πιστεύω γιατί να το επικαλείστε για να τρομοκρατήσετε κόσμο;Η πατρίδα μου για την οποία έγραφε ο Ελύτης,γιατί να της αλλάζετε τον αδόξαστο με τραμπουκισμούς και την ανορθογραφία σας;Σας χρησιμοποιούν,εκμεταλλεύεστε την ανέχεια του κόσμου για να προσηλυτίσετε απελπισμένους.Είστε θύματα και αυτόκλητα το παίζετε θύτες.Συνέλθετε,είναι λυπηρό,δεν έχει πλάκα.Get a life

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βλακομουτρα ουτε οι δεξιες παραταξεις δεν σας θελουν, κιαπ οτι γνωριζω ο ζερβας ηταν αντιναζι. ξου ρε αληταραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.