29 Αυγ 2012

Ακυρώθηκε η μουσική εκδήλωση στο Γεφύρι της Άρτας για την Πανσέληνο

Ζήτησαν περισσότερα χρήματα από το Δήμο Αρταίων

   Τελικά, η μουσική εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο Γεφύρι της Άρτας για να γιορταστεί η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος, η επονομαζόμενη και Blue Moon, ακυρώθηκε. Ο λόγος -σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αρταίων- ήταν η αιφνιδιαστική τροποποίηση των οικονομικών όρων από την πλευρά του μουσικού σχήματος.
   Δεν θα μείνουμε όμως παραπονεμένοι: Το Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας θα είναι ανοικτό για το κοινό από 9 μ.μ. έως 12 π.μ. και τo Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση στον αύλειο χώρο του Μουσείου.
   Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:...
   Ο Δήμος Αρταίων παρά την αρχική του επιθυμία να συμμετάσχει στις φετινές εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου και να διοργανώσει εκδήλωση σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, λόγω απρόβλεπτων παραγόντων, αναγκάστηκε να προβεί στην ακύρωση της συμμετοχής του στη διοργάνωση.
   Το μουσικό σχήμα, το οποίο είχε επιλεγεί να στελεχώσει τη διοργάνωση αυτή, τροποποίησε αιφνιδίως τους οικονομικούς όρους της πρότασης συνεργασίας, έτσι ώστε ο Δήμος μας να μην μπορεί να ανταποκριθεί στους όρους αυτούς.
   Λόγω του ελάχιστου χρόνου που μεσολαβούσε μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου, δεν υπήρξε δυνατότητα να προγραμματιστεί μια νέα μουσική εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.