13 Αυγ 2012

Αρκετές παρανομίες αποκάλυψαν οι έλεγχοι σε μαγαζιά της Λούτσας

Τα κάνανε... λούτσα!


   Έτσι όπως τα λένε, μάλλον είναι πιο εύκολο να απαριθμείς ποια μαγαζιά δεν έχουν πρόβλημα, παρά το αντίθετο!
   Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:...


Συλλήψεις ατόμων για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστημάτων στη Λούτσα Πρεβέζης

Στο πλαίσιο ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λούτσα Πρεβέζης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, την 10-08-2012, συνελήφθησαν : 
  • Ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι ενώ λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια), στερούνταν άδειας λειτουργίας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν παράλληλα τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας και μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
  • Ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι ενώ λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (αναψυκτήριο), στερούνταν άδειας λειτουργίας.
  • Ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι ενώ λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια – σνακ μπαρ), στερούνταν άδειας λειτουργίας.
  • Ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (open bar), στερούμενος άδειας από την αρμόδια αστυνομική αρχή.
  • Μία 28χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνη, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια - οβελιστήριο), στερούμενη άδειας από την αρμόδια αστυνομική αρχή.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρεβέζης.

2 σχόλια:

  1. Καλά ολα αυτά στην Λούτσα της Πρέβεζας αυτο που εγινε νυχτα στην κεντρική πλατεία της Αρτας για μια αλλή φορά δεν εχει προηγούμενο.Στο μαγαζί διπλα απο την περιφερεια Αρτας ξυλοσανε τις κατασκευές που ειχαν εξω και μετά κόβοντας τα δέντρα του δήμου που ειναι στην πλατεία τοποθέτησαν τεράστια τέντα απο πάνω απο τα δέντρα και εφτιαξαν εξω ενα τεράστιο σκεπαστό χώρο.Αυτά συμβαίνουν επι των ημερών του νεου δήμαρχου που ελεγε οτι αυτός θα εδινε τις πλατείες στους δημότες.Αισχος για μια αλλη φορά και ειδα την δημοτική αστυνομία να κανει δήθεν ελεγχο μπαινοντας στο μαγαζί γεμάτο τσιγαροθήκες και τα γκαρσόνια να τις μαζεύουν αρον αρον και μετά απεξω δήθεν οτι μετραγαν τις παρανομίες.Νά ερθει μερκελ χιλιες φορές μετα και να βάλει χέρι αλλιώς δεν στρώνει ο ελληνας οβριός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, αυτά για τον Έλληνα οβριό και για την Μέρκελ θα μπορούσαν να λείπουν φίλε μου, εκτός κι αν πραγματικά πιστεύεις ότι οι όποιες παρεμβάσεις των οπαδών της πολιτικής Μέρκελ αποσκοπούν στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.