13 Ιουλ 2012

Λαγκάρντ: "Το ΔΝΤ κάνει τα πράγματα... εύκολα και άνετα για την Ελλάδα''!!!

Μέρκελ: Το πολύ μερικές εβδομάδες επιμήκυνση!

   Ξαναχτύπησε η προκλητική και κυνική επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. Κριστίν Λαγκάρντ. Εκτός από το ότι κρίνει ότι οι Έλληνες περνάμε... ζάχαρη με τα μέτρα του μνημονίου(!!!), δεν αφήνει πολλά περιθώρια για επαναδιαπραγματεύσεις και επιμηκύνσεις γιατί λέει "είναι πρόωρο να μιλάμε για παράταση, για επιπρόσθετη χρηματοδότηση".
   Το λέει ξεκάθαρα στις δηλώσεις της: "δείξε μου τα καλά πρώτα, και μετά παίρνεις τα λεφτά".
   Πάντως για να μην κατηγορούμε μόνο την... Λαγκάρντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Rheinische Post, η προσωρινή έκθεση της Τρόικας δείχνει μια καταστροφική εικόνα της κατάστασης στην Αθήνα, καθώς η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει 210 από τους 300 περίπου στόχους που είχαν τεθεί.
   Την ίδια ώρα, η γερμανική κυβέρνηση φέρεται να απορρίπτει την απαίτηση της ελληνικής κυβέρνησης για μια χρονική παράταση δυο ετών ως «τελείως απαράδεκτη», όπως αναφέρει η εφημερίδα. Η Άντζελα Μέρκελ έχει διαβεβαιώσει ηγετικά στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού της ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να λάβει το πολύ μερικές εβδομάδες παράταση για τη επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.