18 Ιουλ 2012

Τέλος της κολυμβητικής περιόδου για τον Α.Ο. Δόξα Άρτας με αγώνες και... αγωνίες!

"Να τηρηθούν οι υποσχέσεις των αρμόδιων φορέων και να μην κλείσει το κολυμβητήριο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα από 10 έως 14 Ιουλίου 2012 συμμετείχαν οι 5 κολυμβητές του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο. Δόξα Άρτας, Ψυλλιάς Φίλιππος, Κότσιαλος Λεωνίδας, Βάσσος Νεκτάριος, Ψυλλιάς Αλέξανδρος & Γαλήνα Αλεξάνδρα.


   Στην Κατηγορία Πανκορασίδες Β η Γαλήνα Αλεξάνδρα... κατέλαβε την 22η θέση στα 200μ ύπτιο. Στους Παμπαίδες Β ο Ψυλλιάς Αλέξανδρος βγήκε 7ος στα 200μ πεταλούδα, 10ος στα 100μ πεταλούδα & 15ος στα 200μ ελεύθερο. Στους Παμπαίδες Α ο Βάσσος Νεκτάριος βγήκε 14ος στα 200μ μικτή ατομική και 18ος στα 100μ πεταλούδα και 100μ ύπτιο. Στους Παίδες ο Κότσιαλος Λεωνίδας βγήκε 20ος στα 50μ πεταλούδα & 28ος στα 50μ ελεύθερο. Στην ίδια κατηγορία ο κολυμβητής Ψυλλιάς Φίλιππος λόγω αδιαθεσίας εγκατέλειψε στα 1500μ ελεύθερο.
   Οι επιδόσεις και η συμμετοχή των κολυμβητών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θεωρείται μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι η προπόνησή τους υστερεί με εκείνη των υπόλοιπων ομάδων, μιας και τα 5 τελευταία χρόνια κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για να βρεθεί λύση και να μην κλείνει το κολυμβητήριό μας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε χειμώνα στα μέσα της προετοιμασίας. Ευχή όλων είναι να τηρηθούν οι υποσχέσεις των αρμόδιων φορέων και να μην κλείσει το κολυμβητήριο τη χρονιά που έρχεται για να μπορέσουν οι κολυμβητές του αγωνιστικού και προαγωνιστικού τμήματος να προπονηθούν σωστά και να πετύχουν μεγαλύτερες διακρίσεις.
   Φθάνοντας στο τέλος της κολυμβητικής περιόδου το Τμήμα Κολύμβησης θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, τον ΑRTV, τους φίλους και τους γονείς του Συλλόγου, που για μια ακόμη χρονιά στήριξαν και ανέδειξαν την επίπονη προσπάθεια των κολυμβητών μας.
   Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.