4 Ιουλ 2012

Κύριε Διοικητά του Νοσοκομείου Άρτας, μήπως κάνετε λάθος;

Με φορτηγό ταξιδεύουν οι γιατροί;

   Διάβασα με έκπληξη στην εφημερίδα ΗΧΩ την συνέντευξη του παραιτηθέντα (ισχύει ακόμη;) Διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας, Γιώργου Λάμπρου, όπου αναφέρεται πως για την αναστολή των τακτικών χειρουργείων, λόγω έλλειψης υλικών χειρουργείου, φταίει μια ασυννενοησία με το ξεφόρτωμα του φορτηγού που μετέφερε τα υλικά. Συγκεκριμένα λέει: "Ήταν κάτι στιγμιαίο. Ήταν θέμα χρόνου μέχρι να ξεφορτωθεί το φορτηγό. Τα υλικά ήρθαν και τα χειρουργεία γίνονται κανονικά. Ήταν μια παρανόηση στιγμής. Δεν ανεστάλησαν περιμέναμε την μεταφορά των υλικών. Ήταν θέμα ωρών".
   Έχω την εντύπωση πως δεν πρέπει να έγινε ακριβώς έτσι κύριε Διοικητά, γιατί ο... γιατρός που μετέφερε δυο σακούλες φάρμακα από το Χατζηκώστα στα Γιάννενα, τα έφερε με Ι.Χ. κι όχι με φορτηγό. Μπορεί και να κάνω λάθος όμως, δεν θέλω να σας αδικήσω, ούτε να υπονοήσω ότι δεν γνωρίζετε τι συμβαίνει στα χειρουργεία ή ακόμη χειρότερο ότι γνωρίζετε αλλά τα "στρογγυλεύετε".
   Τέλος πάντων, εύχομαι να έχετε εσείς δίκιο κι εγώ να έχω λανθασμένες πληροφορίες, γιατί οι Αρτινοί δεν νοιάζονται για το ποιος έχει δίκιο, νοιάζονται μόνο να εξυπηρετούνται τις κρίσιμες ώρες στο Νοσοκομείο με αξιοπρέπεια και ασφάλεια. 
   Πρέπει όμως να παραδεχτώ ότι για έναν παραιτηθέντα (ισχύει ακόμη;) Διοικητή, που προέρχεται μάλιστα από διαφορετικό πολιτικό χώρο, είναι πραγματικά θετικό να μιλάει για τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και να λέει: "Η μεγαλύτερη δέσμευση που είχαμε ήταν ότι θα προσπαθήσει να λύσει σταδιακά όλα τα προβλήματα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη και καλύτερη δέσμευση αυτή τη στιγμή από μια καινούργια ηγεσία και ήδη εμείς διαπιστώσαμε και την είδαμε πάρα πολύ ενημερωμένη και σκεπτόμενη πάνω στα προβλήματα".
   Αυτό χρειάζεται ο τόπος μας για να πάει μπροστά, αυτό του έλειπε τόσα χρόνια: "ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.