31 Ιουλ 2012

Ο Γολγοθάς των καρκινοπαθών στην Ήπειρο

"Η υγεία πλέον είναι για τους λίγους"!!!

   Χωρίς τέλος μοιάζει να είναι η ταλαιπωρία που υφίστανται οι καρκινοπαθείς στην Ήπειρο. Εκτός από την πολύ σοβαρή ασθένειά τους έχουν να αντιμετωπίσουν και την έλλειψη φαρμάκων με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ίδια τους η ζωή.
   «Η κατάσταση πλέον είναι τραγική» με τη φράση αυτή ο πρόεδρος του παραρτήματος Πρέβεζας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Βαγγέλης Συγκούνας περιγράφει όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χώρο της υγείας. Ως ογκολόγος ακτινοθεραπευτής ο κ. Συγκούνας ζει το Γολγοθά που περνούν καθημερινά οι καρκινοπαθείς, υπογραμμίζοντας ότι πολλοί από αυτούς υποχρεώνονται ακόμη και να... σταματήσουν την θεραπεία τους, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή τους.
   Η υγεία πλέον είναι για τους λίγους σημειώνει ο γιατρός, ενώ καταλήγοντας επισημαίνει ότι δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει ασθενείς και μπορεί να αντιμετωπίσουμε αυτό, που σήμερα βλέπουμε στην αυλή του γείτονα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.