13 Ιουλ 2012

Ο ΠΥΡΡΟΣ ευχαριστεί το Δήμο Αρταίων για την στήριξη του 2ο BASKETBALL CAMP 2012

Συμμετοχή και στην αθλητική κατασκήνωση «ΤΣΑΦ-ΤΣΟΥΦ»

   Το ΔΣ της Α.Κ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ σας εκφράζει τις πιο θερμές του ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για οικονομική στήριξη για τη διεξαγωγή του 2ου BASKETBALL CAMP 2012 στη πόλη μας.
   Η απόφαση αυτή αποδεικνύει έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον του Δήμου αναφορικά με την ανάπτυξη του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ της Άρτας, πέρα από την αναμφισβήτητη προσωπική ευαισθησία των προσώπων που το... εκπροσωπούν, καθώς επίσης και την αμέριστη συμπαράστασή τους σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης και προβολής της πόλης και ευρύτερα του Δήμου μας. Η στήριξη αυτή αποδεικνύει ότι ο δήμος αγκαλιάζει και στηρίζει τον αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ που τόσες συγκινήσεις έχει προσφέρει σε όλους τους Έλληνες.
   Η άριστη συνεργασία των συντελεστών του αθλήματος και σύσσωμης της πόλης της Άρτας, επιβεβαιώθηκε με την μεγάλη συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών από όλο το νομό που παρευρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και για τέσσερις μέρες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα από καθημερινές προπονήσεις αλλά και διαγωνισμούς και παιχνίδια
   Η επιτυχία της διεξαγωγής της διοργάνωσης επιβεβαιώθηκε και αυτό έχει ιδιαίτερη αξία σήμερα, μια περίοδο εσωστρέφειας για τη χώρα, από την χαρά και το χαμόγελο που σκορπίστηκε αμέριστα σε όλους και από το αισιόδοξο μήνυμα που στείλαμε παντού ότι ο αθλητισμός είναι κοινωνική διέξοδος. Η επιτυχία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
   Ο Δήμος Άρτας παραδοσιακά στέκεται πάντοτε αρωγός και παρέχει κάθε δυνατή συνδρομή, προκειμένου να μην ανακοπεί η προσπάθεια που γίνεται συστηματικά από την Α.Κ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ και με μεγάλες θυσίες στο παρόν δυσμενές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, θεωρώντας ορθά ότι η όποια περαιτέρω επιτυχία, θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη, με πρώτο και καλύτερο την προσέλκυση ακόμη περισσοτέρων παιδιών στα γήπεδα απομακρύνοντάς τα από άλλα επιβλαβή ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Παράλληλα τονώνεται η πεποίθηση όλων μας, ότι η προσπάθεια, η συστηματική εργασία, η συμπόρευση και η συνεργασία μπορούν να αποφέρουν θετικά και αισιόδοξα αποτελέσματα.
   Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε την χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε ξανά στη βάση της αμοιβαίας και ισότιμης συνεισφοράς στο αθλητικό πνεύμα και στον αθλητικό πολιτισμό.

   Επίσης, ανακοινώνεται ότι η Α.Κ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ ολοκλήρωσε τις δραστηριότητές της για την φετινή σεζόν μετά και την επιστροφή ομάδας αθλητών της από την αθλητική κατασκήνωση «ΤΣΑΦ-ΤΣΟΥΦ» στο Οφρύνιο Καβάλας, την Παρασκευή 6/7/2012.
   Με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές σας εύχεται καλό καλοκαίρι, υγεία και πάντα επιτυχίες στο έργο σας και σας ευχαριστεί για την συνεργασία στη σεζόν που μας πέρασε, ευελπιστώντας στην συνέχισή της με την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ 
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ                                       ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.