1 Ιουν 2012

Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής «Ο Αυλός» στον Ορφέα

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 3/6

   Στον θερινό κινηματογράφο «Ορφέας» πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 30/5, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής «Ο Αυλός».
   Τα εγκαίνια στέφθηκαν με επιτυχία και οι πολίτες της Άρτας αγκάλιασαν την εκδήλωση με αγάπη, στηρίζοντας την... προσπάθεια των ανθρώπων του «Αυλού» οι οποίοι έδωσαν σάρκα και οστά στο καλλιτεχνικό αυτό γεγονός.
   Ο μαγικός χώρος που στεγάζεται ο «Ορφέας» ζωντάνεψε ξανά, κόντρα στις καιρικές συνθήκες και στις διάφορες δυσκολίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ήταν μια βραδιά όμορφη, ανάσα για την πόλη της Άρτας, όπου σπανίζουν καλλιτεχνικές προσεγγίσεις σαν τη χθεσινή.
   Οι 23 συμμετέχοντες, επαγγελματίες της φωτογραφίας αλλά και εραστές της τέχνης, αποτύπωσαν με τη δική τους ματιά το νόημα «Αδέσποτες Ματιές» που είναι και ο τίτλος της έκθεσης.
    Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 3/6 (Ώρες λειτουργίας 18:00-21:00 καθημερινά).
   Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο «ΣΚΟΥΦΑΣ» για την πολύτιμη βοήθειά του στην πραγματοποίηση της έκθεσης και επίσης ευχαριστεί από καρδιάς τους χορηγούς: Εστιατόριο «Στο Μονοπλιό», Super Market Μασούτης, Ζαχαροπλαστείο Χρηστάκης, Ξηροί Καρποί Κων/να Πανούτσου, Γαλακτοκομικά Αφοί Κοντοχρήστου, Κρουασάν Παπαδιώτης, Φούρνος Σχισμένος, Fast Food 110, Κάβα Ποτών Θώδη Άννα, για τα προϊόντα που παραχώρησαν στον μπουφέ της εκδήλωσης.
   Τέλος, ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου για την συμμετοχή τους στην προετοιμασία της έκθεσης και ιδιαίτερα τη φωτογράφο Κατερίνα Παπαδημητρίου, η οποία με την εμπειρία και τις γνώσεις της, βοήθησε στον συντονισμό και την οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.